26.1
12:13

Ένταλμα σύλληψης για συνεργάτη του Άκη Τσοχατζόπουλου

AEK1924.gr team
Ένταλμα σύλληψης για συνεργάτη του Άκη Τσοχατζόπουλου
Advertisement

Σε αναζήτηση Σύρου επιχειρηματία που εμπλέκεται στην υπόθεση “Ακης Τσοχατζόπουλος” και την αγορά ρωσικών πυραυλικών συστημάτων TOR-M1, αναζητούν οι κυπριακές Αρχές

Σε κινητοποίηση βρίσκεται η Κυπριακή Αστυνομία για τη σύλληψη και έκδοση στην Ελλάδα του Σύρου επιχειρηματία Φουάτ αλ-Ζαγιάτ, ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση Τσοχατζόπουλου, για την αγορά των ρωσικών πυραυλικών συστημάτων TOR-M1.

Σύμφωνα με πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας “Πολίτης”, οι κυπριακές αρχές έλαβαν ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης.

Ο Ζιγιάντ αναζητήθηκε στην κατοικία του, που βρίσκεται στον δήμο Έγκωμης της Λευκωσίας, αλλά μέχρι αργά το βράδυ της Παρασκευής δεν είχε εντοπιστεί και τέθηκε στην λίστα των καταζητούμενων προσώπων.

Ο Σύρος επιχειρηματίας είναι κάτοχος συριακής και πορτογαλικής υπηκοότητας.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, στο ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης καταγράφεται η διαδρομή του “μαύρου” χρήματος (32.404.000 ελβετικών φράγκων και 1.748.000 δολαρίων Αμερικής), που φέρεται να κατέληξε στον κ. Τσοχατζόπουλο μέσω δύο εταιρειών, που είχαν έδρα την Κύπρο και τις Παρθένες Νήσους.

Στο δημοσίευμα σημειώνεται ότι οι μίζες εκταμιεύονταν από κοινό λογαριασμό του Ζιγιάντ και της συζύγου του σε υποκατάστημα ελβετικής τράπεζας στη Γενεύη.

Πηγή: news247.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->