26.1
16:45

«Το μπόξ είναι κομμάτι της ζωής μου»

AEK1924.gr team
Advertisement

Η Τζένη Τασίδου μίλησε για την προετοιμασία της και την επιστροφή της στα ρινγκ

Διαβάστε αναλυτικά τη δήλωσε η αθλήτρια της ΑΕΚ στο fightsports.gr:

Το πρώτο ερώτημα προς τη Τζένυ αφορούσε τα συναισθήματα της ως προς το πρώτο επαγγελματικό παιχνίδι, καθώς τόσα χρόνια επιτυχιών στο ερασιτεχνικό μποξ στις 10 Μαρτίου ξεκινάει κάτι καινούργιο:

«Το γνωρίζετε όλοι πως ήθελα πάρα πολύ να παίξω επαγγελματική πυγμαχία και νομίζω πως μου ταιριάζει περισσότερο από την ερασιτεχνική. Συναισθήματα δεν υπάρχουν… Μόνο προπόνηση!»

Σχετικά με πώς νιώθει ο στενός της κύκλος που επίσης περίμενε αρκετά χρόνια ένα τέτοιο παιχνίδι:

«Οι άνθρωποί μου γνωρίζουν καλά πως το μποξ είναι κομμάτι της ζωής μου. Με παροτρύνουν θετικά και θα είναι κοντά στο παιχνίδι…»

Ρωτώντας την Τζένυ για το πώς πάει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της… Η απάντηση μονολεκτική και άκρως κατατοπιστική:

«Κουραστικό…»

Εν κατακλείδι ζητήσαμε από τη Τζένυ να μας κάνει ένα σχόλιο για την αντίπαλό της. Συγκεκριμένα, κατά το παρελθόν η Τασίδου είχε δηλώσει πως σέβεται πολύ την αντίπαλό της, Χριστίνα Λιναρδάτου και το fightsports.gr αναρωτήθηκε αν αυτός ο σεβασμός θα χαθεί πάνω στο ρινγκ:

«Στο ρινγκ επάνω σαφώς και αλλάζουν όλα! Πάνω εκεί πας να κάνεις αυτό που ξέρεις καλύτερα, γι’αυτό που έχεις προπονηθεί πολύ σκληρά. Πρέπει το κάθε μας σχέδιο να εκτελεστεί με ακρίβεια!».

Διαβάστε όλο το άρθρο
Advertisement