19.1
20:14

Βίντεο και ανάλυση του Άρη

Πένυ Μακρή
Advertisement

Ο Έβαλντ Λίνεν έδειξε βίντεο στους παίκτες του και τους ανέλυσε τον τρόπο που θα πρέπει να αγωνιστούν στο αυριανό (20/1) ματς με τον Άρη

 Οι «κιτρινόμαυροι» μετά το δείπνο παρακολούθησαν βίντεο από αγώνες του Άρη, με τον Έβαλντ Λίνεν να τους αναλύει τον τρόπο με τον οποίο θέλει να αγωνιστούν στο παιχνίδι της Κυριακής (20/1).

Σε αρκετά σημεία μάλιστα, ο Γερμανός τεχνικός σταμάταγε τη ροή του βίντεο και επικεντρωνόταν σε συγκεκριμένες φάσεις θέλοντας να τονίσει στους ποδοσφαιριστές του τι θέλει από εκείνους. 

«Ο αντίπαλός μας έχει πολλά κενά στην άμυνα. Δείχνει να είναι ιδιαίτερα ευάλωτος. Προσπαθούν να παίξουν από τα άκρα και να δημιουργήσουν ρήγματα. Παίζουν κι αυτοί 4-4-2. Μπορεί να παίξει ο Ζαραδούκας, ο οποίος ναι μεν δεν έχει κάνει πολλές προπονήσεις, αλλά είναι έμπειρος παίκτης», είπε αρχικά ο τεχνικός και συνέχισε:

«Θέλω να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στην ατμόσφαιρα που θα υπάρχει στο γήπεδο. Δε θέλω  να επηρεαστείτε. Μόνο με συγκέντρωση μπορούμε να το πετύχουμε αυτό. Περιμένω εκρηκτική ατμόσφαιρα.  Μπορεί να να μας βρίζουν, μπορεί να υπάρχει εχθρική ατμόσφαιρα, αλλά εμείς δεν πρέπει να επηρεαστούμε. Να είμαστε συγκεντρωμένοι στο γήπεδο και στη δουλειά μας. Ό, τι κι αν γίνει, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αντιδράσουμε σε οποιαδήποτε  πρόκληση. Πρέπει να δείξουμε ξανά το πνεύμα ομάδας και νικητή που είχαμε στο προηγούμενο παιχνίδι για να επιβιώσουμε στο τέλος».

Στο τέλος ο Έβαλντ Λίνεν στάθηκε στον τρόπο παιχνιδιού των Γιαννιώτα και Αγκάνθο, λέγοντας: «πρόκειται για τους πιο επικίνδυνους παίκτες του Άρη, αλλά με το κατάλληλο μαρκάρισμα μπορούμε να τους εμποδίσουμε».

Διαβάστε όλο το άρθρο
Advertisement