16.1
11:34

Προθεσμία ως 4/2 σε Βιντιάδη

AEK1924.gr team
Advertisement

Διαβάστε στο ΑΕΚ1924 τις αποφάσεις της Γ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΚ η οποία ολοκληρώθηκε στα Σπάτα χωρίς (επιτέλους και μία φορά!) παρατράγουδα και ξεκατινιάσματα. Καταλυτική η παρουσία των καταληψιών!

 Σε ήρεμο κλίμα ολοκληρώθηκε η Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΑΕΚ, στην οποία αποφασίστηκε η διακοπή της διαδικασίας για να συνεχιστεί στις 4 Φεβρουαρίου, δίνοντας έτσι μια τελευταία προθεσμία στον Δημήτρη Βιντιάδη να αποφασίσει αν τελικώς θα γίνει ο επόμενος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Ως την Δευτέρα (04/2) λοιπόν, στο Δ.Σ της ΠΑΕ παραμένει πρόεδρος ο Ανδρέας Δημητρέλος, την απομάκρυνση του οποίου δεν ζήτησε κανείς στη σημερινή Γενική Συνέλευση, ενώ αποφασίστηκε ότι σε περίπτωση που μέχρι εκείνη την ημέρα δεν αλλάξει κάτι όσον αφορά την περίπτωση του υποψήφιου επενδυτή, τότε θα τεθεί θέμα περί αύξησης μετοχικού κεφαλαίου αλλά και εκλογής νέου προέδρου.

Μάλιστα, χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του Δημητρέλου πως «αν δεν γίνει κάτι μέχρι τις 4 Φεβρουαρίου φεύγω και μεγάλη μου χαρά». Πάντως, στην περίπτωση που τελικά ο Βιντιάδης δεν προχωρήσει στην εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ, θα επιχειρηθεί προσπάθεια για αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με άλλους τρόπους, όπως για παράδειγμα μέσω του κόσμου της ΑΕΚ.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι μετά από καιρό μία Γενική Συνέλευση διεξήχθη στα Σπάτα σε ήρεμους τόνους, χωρίς ξεκατινιάσματα και εκτοξεύσεις κατηγοριών μεταξύ των παρευρισκομένων, γεγονός το οποίο οφείλεται στην παρουσία των μελών της Original που συνεχίζουν την κατάληψη και οι οποίοι δεν άφησαν περιθώρια για νέους εμφυλίους.

Αναλυτικά οι αποφάσεις της Γ.Σ. όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ:

“Στην Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της Ανώνυμης Ποδοσφαιρικής εταιρείας «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΙΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ – ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» που έλαβε χώρα στα γραφεία της εταιρείας στα Σπάτα Αττικής στις 16.01.2013 και ώρα 10:00 π.μ , υπερψηφίστηκαν τα παρακάτω θέματα ημερήσια διάταξης:

1. Υποβολή και έγκριση των Οικονομικών Καταστάσεων της 32ης Εταιρικής Χρήσης από την 1η Ιουλίου 2011 μέχρι την 30 Ιουνίου 2012, μαζί με την Έκθεση Διαχειρίσεως του Διοικητικού Συμβουλίου και το πιστοποιητικό ελέγχου του Ορκωτού Ελεγκτή – Λογιστή.
2. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή – Λογιστή, καθώς και των λογιστών από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τη χρήση που έληξε στις 30 Ιουνίου 2012.
3. Εκλογή ενός τακτικού και ενός αναπληρωματικού Ορκωτού Ελεγκτή για τη χρήση από την 1η Ιουλίου 2012 μέχρι την 30 Ιουνίου 2013 και καθορισμός της αμοιβής τους .
4. Ενημέρωση επί τρεχόντων και επίκαιρων θεμάτων της εταιρείας και λήψη αποφάσεων. Διάφορα θέματα – Ανακοινώσεις – Εξουσιοδοτήσεις.

Ειδικότερα επ’ αυτού, αποφασίσθηκε ομόφωνα η σύσταση Επιτροπής προκειμένου να υποβληθεί αρμοδίως αίτηση εκχώρησης απαίτησης όλων των τελεσίδικων αποφάσεων κατά του Μ. Ψωμιάδη στο Δημόσιο, έτσι ώστε να απαλλαγεί η ΠΑΕ ΑΕΚ, ως και να παγώσουν τα χρέη της εταιρείας μέχρι την είσπραξη των ως άνω χρημάτων.

Για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:
1. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας με καταβολή μετρητών και τροποποίηση του άρθρου 7 του Καταστατικού, με την επιφύλαξη του άρθρου 13α του νόμου 2190/1920.
2. Kατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλιών μετόχων κατά την ως άνω αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου .
3. Κωδικοποίηση του καταστατικού σε ενιαίο κείμενο.
4. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου

Η ως άνω τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας θα συνέλθει στις 4 Φεβρουαρίου 2013, ημέρα Δευτέρα και ώρα 16:00 μ.μ., στα γραφεία της εταιρείας στα Σπάτα Αττικής, επί της Παρόδου Οδού Ρεθύμνης, Θέση «Μαζαρέκο».

Αθήνα, 16.01.2013
Για την «ΑΕΚ ΠΑΕ»”

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement