
Τελειωμένη θεωρείται η μεταγραφή του Στέφανο Σορεντίνο στην Παλέρμο, με την Ένωση να βάζει στα ταμεία της αρκετά χρήματα.
Ο ιταλικός Τύπος θεωρεί δεδομένη την πώληση του Σορεντίνο στην Παλέρμο, με την Κιέβο να βάζει στο ταμείο της το ποσό των 3 εκατ. ευρώ. Βέβαια οικονομικό όφελος από τη συγκεκριμένη μεταγραφή θα έχει και η ΑΕΚ, καθώς κρατάει ακόμα τα δικαιώματα της μεταπώλησης του τερματοφύλακα.
Τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι δύσκολο να γνωστοποιηθεί το ακριβές ποσό που θα λάβει η Ένωση από την πώληση του Σορεντίνο, καθώς ακόμα δεν έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας τα ακριβή οικονομικά στοιχεία της πώλησής του.
Ωστόσο αν η συμφωνία κλείσει όντως στα 3 εκατ. ευρώ , για τις πρώτες 600.000 ευρώ -ποσό που ήταν το τελικό που κατέβαλε η Κιέβο στην ΑΕΚ για την αγορά του παίκτη- η Ένωση δεν παίρνει τίποτα, ενώ για τα υπόλοιπα 2,4 εκατ. ευρώ παίρνει ένα ποσοστό που ξεκινάει από το 20%, αλλά μειώνεται κλιμακωτά.
Το κέρδος της ΑΕΚ αναμένεται ότι θα είναι κάπου ανάμεσα στις 340.000 και 380.000 ευρώ. Ποσό που σίγουρα θα κλείσει αρκετές τρύπες, μιας και η Ένωση χρειάζεται άμεσα ρευστό.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement