13.1
12:08

«Όλοι μια ομάδα, χωρίς κομμένους»

AEK1924.gr team
Advertisement

 Ο Έβαλντ Λίνεν είχε τη σκέψη να χωρίσει σε δύο γκρουπ τους παίκτες της ΑΕΚ, όμως οι «αρχηγοί» διαφώνησαν, συμβουλεύοντας τον να παραμείνουν τα πράγματα ως έχουν…

Ο αριθμός των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ που προπονούνται στα Σπάτα είναι υπέρογκος και μέχρι να αποφασιστεί το ποιοι θα αποχωρήσουν και ποιοι θα παραμείνουν στα Σπάτα, ο Έβαλντ Λίνεν επεξεργαζόταν το ενδεχόμενο να χωρίσει του «κιτρινόμαυρους» σε δυο γκρουπ με διαφορετικό πρόγραμμα προπόνησης.

Παρ’ όλα αυτά, στην συζήτηση που είχε με τους πέντε πιο έμπειρους παίκτες της ομάδας που υπολογίζει και για αρχηγούς, οι ποδοσφαιριστές του είπαν πως κάτι τέτοιο δεν θα ήταν καλό για την ομάδα και θα δημιουργήσει πρόβλημα στην ενότητα που τόσο πολύ έχουν δουλέψει για να χτίσουν μέσα στα αποδυτήρια.

Οι Πετρόπουλος, Αραμπατζής, Ρίκκα, Γκερέιρο και Κωνσταντόπουλος είχαν συζήτηση μετά την προπόνηση, με τον Λίνεν επί του θέματος και είχαν όλοι την ίδια άποψη την οποία και είπαν στον Γερμανό τεχνικό: «Σκεφτόμουν να σας χωρίσω σε δυο γκρουπ, προκειμένου να γίνει πιο εύκολη η δουλειά για όλους. Αλλά δεν ξέρω αν είναι σωστό και αν πρέπει να γίνει. Θέλω και την δική σας γνώμη» είπε ο Λίνεν, με τους παίκτες να απαντούν:

«Δεν πρέπει να χωριστεί η ομάδα. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι όπως είμαστε. Δεν πρέπει κάποιοι παίκτες να αισθάνονται πως είναι κομμένοι και παραγκωνισμένοι. Πρέπει να είμαστε όλοι μαζί και να προχωράμε σαν ομάδα. Και για να γίνει αυτό θα πρέπει όλοι να νιώθουν πως θα έχουν την ευκαιρία να βοηθήσουν. Πως δεν είναι κομμένοι»

Διαβάστε όλο το άρθρο
Advertisement