13.1
11:28

Πετρόπουλος-Φούντας το δίδυμο φωτιά

Βαγγέλης Κατσαΐτης
Advertisement

Τελευταίο επιθετικό δίδυμο που έχει να θυμάται ο ΑΕΚτζής ήταν αυτό με τους Μπλάνκο και Λυμπερόπουλο. Στο ματς με την Ξάνθη, το 33 επέστρεψε μαζί με… ταχύτητα.

Το 4-4-2 απέδωσε στον μέγιστο βαθμό για τον Έβαλντ Λίνεν, με το κέντρο να είναι απροσπέλαστο και παράλληλα δημιουργικό και η επίθεση μετά από πάρα πολλά ματς να βγάζει φάσεις, να βάζει γκολ και να δημιουργεί πονοκέφαλο στην αντίπαλη άμυνα

Το “33” επέστρεψε…

 Θα μπορούσε το κείμενο να ήταν αποκλειστικά μόνο για τον κύριο με το Nο 33 στην πλάτη. Ο Αντώνης Πετρόπουλος στη νίκη επί της Ξάνθης ήταν όλα τα λεφτά!

Ο υψηλόσωμος επιθετικός της Ένωσης από το 5ο λεπτό, όταν και έστρωσε την μπάλα στο πρώτο γκολ της ΑΕΚ (που κακώς ακυρώθηκε) μέχρι και το 90 που κέρδιζε χρόνο και… κόρνερ για πλακά.

Το γκολ που λύτρωσε την ΑΕΚ και έσπασε την “γκαντεμιά” της φετινής χρονιάς, ήταν 100% σεντερφορίσιο!

Ένα γκολ που δείχνει την ποιότητα, την τεχνική και την ατυχία του πρώην άσου του Παναθηναϊκού που έπεσε πάνω στον Σισέ. Η ΑΕΚ βρήκε επιθετικό και ο φετινός στόχος της Ένωσης είναι πιο κοντά.

Φούντας… Γκονζάλεζ

Η ταχύτητα του μικρού είναι απίστευτη και καλυτέρα από δω και στο εξής, όποιος αντίπαλος θελήσει να τον παίξει άμυνα, να μην τον παίξει στην ταχύτητα γιατί θα εκτεθεί…

Ο Ταξιάρχης στο ματς με την Ξάνθη, “κούμπωσε” ως δίδυμο με τον Πετρόπουλο και έδειξε πως μακριά από την γραμμή, δηλαδή πιο ελεύθερος, μπορεί να δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα και κινδύνους στην αντίπαλη άμυνα.

Η νίκη επί της Ξάνθης, είχε την σφραγίδα και των δυο ποδοσφαιριστών και σίγουρα ο Έβαλντ Λίνεν θα κάνει έγκλημα αν αλλάξει το 4-4-2 και το επιθετικό δίδυμο της ΑΕΚ.

Διαβάστε όλο το άρθρο
Advertisement