
Θετικές εντυπώσεις άφησε στους παίκτες της ΑΕΚ ο Άλκης Φωτίου, ο οποίος με την ομιλία του κέρδισε τον σεβασμό τους. Άρεσε η χειρονομία του με τις χειρόγραφες κάρτες για τη νέα χρονιά.
Η ομιλία του Ανδρέα Δημητρέλου στα αποδυτήρια πριν από λίγες ημέρες δεν άρεσε στους παίκτες της Ένωσης, ωστόσο ο Άλκης Φωτίου τους εντυπωσίασε με τις πράξεις του.
Εκτός από την ταμειακή διευκόλυνση που έκανε ο έλληνας επιχειρηματίας στην ΠΑΕ ΑΕΚ, ζήτησε να μιλήσει στους «κιτρινόμαυρους» θέλοντας να τους εξηγήσει πως έχουν τα πράγματα. Ήρεμος και μετρημένος βρέθηκε ανάμεσά τους και τους ανέφερε ότι αυτό είναι το πρώτο ποσό που θα πάρουν από αυτόν, καθώς έχει σκοπό να παραμείνει κοντά στην ομάδα και να τους βοηθήσει.
Βέβαια και αυτός με τη σειρά του δεν παρέλειψε να τους τονίσει ότι η νίκη κόντρα στην Ξάνθη είναι μονόδρομος, ώστε η ομάδα να φύγει από την τελευταία θέση της βαθμολογίας και να πατήσει ξανά στα πόδια της.
Παράλληλα, εντύπωση στους «κιτρινόμαυρους» έκανε το γεγονός ότι ο Άλκης Φωτίου πρόσφερε σε όλους τους μια κάρτα με ευχές για το 2013, την οποία μάλιστα είχε γράψει ο ίδιος.
Οι ποδοσφαιριστές χάρηκαν ιδιαίτερα, καθώς μετά από πολύ καιρό είδαν έναν άνθρωπο να τους εξηγεί με το «καλημέρα» την κατάσταση. Όμως, επειδή οι στιγμές που βιώνει η ομάδα είναι τραγικές, περιμένουν και τις επόμενες πράξεις ώστε να καταφέρουν να ηρεμήσουν απολύτως και να αφοσιωθούν στο έργο τους.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement