Μετά τη συμφωνία με τον Ανδρέα Δημητρέλο για την ταμειακή διευκόλυνση στην ΠΑΕ ΑΕΚ, ο Άλκης Φωτίου μίλησε στους ποδοσφαιριστές της ομάδας, λέγοντάς τους ότι θα παραμείνει στο πλευρό τους.
Ο Άλκης Φωτίου έδωσε στην ΠΑΕ ΑΕΚ το ποσό των 120.000 ευρώ, ως ταμειακή διευκόλυνση, παράλληλα όμως θέλησε να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές της ομάδας ώστε να τους εξηγήσει την κίνησή του. Φυσικά ο Ανδρέας Δημητρέλος δεν θα μπορούσε να του αρνηθεί κάτι τέτοιο.
«Ξέρω ότι περνάτε δύσκολα και για αυτό συμφώνησα με την ΠΑΕ να δώσω ένα ποσό στην ομάδα, κυρίως για να πληρωθείτε εσείς», τόνισε αρχικά ο Φωτίου και συνέχισε: «Εγώ θα είμαι δίπλα στην ομάδα και έχω σκοπό να τη βοηθήσω και στο μέλλον. Να είστε σίγουροι πως η διοίκηση κάνει ό,τι μπορεί για να αλλάξουν τα πράγματα και οι άνθρωποι τρέχουν από το πρωί μέχρι το βράδυ για να βρουν μια λύση», τόνισε αρχικά.
Αναφορικά με το παιχνίδι κόντρα στην Ξάνθη ο έλληνας επιχειρηματίας είπε: «Αυτό που είναι πάνω από όλα τώρα είναι να κάνετε τα πάντα για να κερδίσουμε την Ξάνθη και να φύγουμε από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Πρέπει να τα δώσετε όλα από εδώ και πέρα, δεν υπάρχουν περιθώρια».
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement