10.1
14:14

Θυμήθηκαν τα περυσινά

AEK1924.gr team
Θυμήθηκαν τα περυσινά

Ο πρόεδρος της Ένωσης είπε στους παίκτες το αυτονόητο, ωστόσο εκείνοι από την πλευρά τους θυμήθηκαν ότι πέρυσι η ομάδα βγήκε στην Ευρώπη, αλλά δεν αγωνίστηκε λόγω των διοικητικών προβλημάτων.

Σίγουρα όλοι οι «κιτρινόμαυροι» μπαίνουν στα παιχνίδια με μοναδικό στόχο τη νίκη, ωστόσο οι καταστάσεις που βιώνουν τους κάνουν να μην μπορούν να δώσουν πάντα το 100% των δυνατοτήτων τους. Το γεγονός ότι κάποιοι από αυτούς δεν έχουν χρήματα για να τραφούν σωστά και αναγκάζονται να καταναλώνουν σε καθημερινή βάση σουβλάκια μειώνουν την απόδοσή τους. 

Μετά το τέλος της ομιλίας του Δημητρέλου στο μυαλό των παικτών και στα πηγαδάκια που δημιουργήθηκαν επέστρεψε η περυσινή ΑΕΚ. Μια ομάδα που παρά τα διοικητικά προβλήματα κατάφερε να βγει στην Ευρώπη και να μην αγωνιστεί, λόγω του αποκλεισμού.

Αν αυτό δεν είχε συμβεί τότε η Ένωση θα είχε εισπράξει κάποια χρήματα από τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις και σίγουρα θα είχαν καλυφθεί κάποιες τρύπες ακόμη. 

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement