09.1
15:52

Φοβούνται το πλαστικό

AEK1924.gr team
Advertisement

Τη δυνατότητα να αγωνιστούν με την ομάδα κ20 έχουν οι «κομμένοι» παίκτες της Ένωσης, ωστόσο το γεγονός ότι στο Καπανδρίτι υπάρχει πλαστικός χλοοτάπητας τους φοβίζει.

Βέβαια, αυτό δεν φοβίζει μόνο τους ποδοσφαιριστές, αλλά και την ίδια την ομάδα. Μέχρι πριν από δύο χρόνια υπήρχε ειδικός κανόνας που απαγόρευε σε όλους τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές να αγωνιστούν σε πλαστικό γήπεδο.

Μοναδικός τότε που δεν το φοβόταν, καθώς ήθελε να έχει παιχνίδια στα πόδια του, ήταν ο Μιχάλης Παυλής που με δική του ευθύνη αγωνιζόταν κανονικά με την ομάδα κ20 της Ένωσης ως επαγγελματίας.

Εδώ και ένα χρόνο ο συγκεκριμένος κανονισμός δεν υπάρχει, με τους επαγγελματίες να αγωνίζονται με την ομάδα του Ντανιέλ Μπατίστα. Ο φόβος τους ωστόσο μην τραυματιστούν είναι μεγάλος. Αυτό φαίνεται και από το γεγονός ότι σε όσα εκτός έδρας παιχνίδια έχει ζητηθεί στους «κομμένους» να βοηθήσουν τους Νέους το κάνουν χωρίς να έχουν πρόβλημα, ενώ αντίθετα στα εντός φοβούνται πολύ.

Ο φόβος τους σίγουρα δεν είναι υπερβολικός καθώς το πλαστικό γήπεδο είναι επικίνδυνο ειδικά αν δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση όπως αυτό στο Καπανδρίτι.  

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement