
Ο Ελληνοελβετός επιχειρηματίας φέρεται να παραχωρεί κάποιο ποσό στην ΑΕΚ για να πληρωθούν οι παίκτες, αντί να βοηθήσει σε κάποια μεταγραφή
Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το
στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE
Στην ΑΕΚ έχουν συγκεκριμένους μεταγραφικούς στόχους που δεν συμφωνούν με αυτούς του Άλκη Φωτίου. Ο Ελληνοελβετός έχει παραδώσει μια λίστα με τους ποδοσφαιριστές που θα ήθελε να φέρει στην ομάδα, όμως οι περιπτώσεις κρίνονται απλησίαστες και έτσι ΑΕΚ και Φωτίου ψάχνουν να βρουν μια λύση για το πώς ο επιχειρηματίας θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα.
Η περίπτωση του Κλωναρίδη δεν αφορά καθόλου τον Φωτίου, αλλά ούτε και το ποσοστό μεταπώλησης (10%) που έχει η ΑΕΚ και επιθυμούσε να του το παραχωρήσει. Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Φωτίου θα αφήσει στην άκρη τις μεταγραφές και τα χρήματα που θα έδινε για αυτές, θα τα δώσει στους παίκτες, βοηθώντας τους έτσι και οικονομικά και ψυχολογικά.