08.1
07:44

Τέλος και τυπικά ο Μπόβαλης

AEK1924.gr team
Advertisement

Παρελθόν αποτελεί και τυπικά, ο Ηλίας Μπόβαλης, από την διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ. Ο πρώην τεχνικός διευθυντής, γνωστοποίησε στον πρόεδρο της ΠΑΕ ότι σταματάει την όποια ενασχόληση του με την ομάδα.

Ο πρώην εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΚ, λόγω τον πολύ καλών σχέσεων που είχε με τον Ανδρέα Δημητρέλο είχε πάρει την απόφαση να παραιτηθεί αλλά παράλληλα να τον βοηθάει σε οποιοδήποτε θέμα προέκυπτε.

Ωστόσο χθες τα δεδομένα άλλαξαν. Ο Ηλίας Μπόβαλης τόνισε στον Ανδρέα Δημητρέλο ότι πλέον δεν είναι μέλος της ΑΕΚ και να μην τον υπολογίζει σε όσα κανονίζει. Βέβαια, το βράδυ της ίδιας ημέρας ο πρόεδρος της Ένωσης ζήτησε ακόμα μια χάρη από τον πρώην εκτελεστικό διευθυντή.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης του με τον Λίνεν τον ειδοποίησε να στείλει email και μηνύματα στους υπαλλήλους, οι οποίοι σήμερα θα έπρεπε να επιστρέψουν στις δουλειές τους. Ο Ηλίας Μπόβαλης γνωρίζοντας ότι η ώρα ήταν ήδη 10.30 και ότι η συνάντηση θα τελείωνε αργότερα, βοήθησε τον Ανδρέα Δημητρέλο, ώστε οι εργαζόμενοι να μάθουν όσο το δυνατό νωρίτερα ότι την Τρίτη(08/01) θα έπρεπε να επιστρέψουν στις δουλειές τους. 

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement