Την απόφαση να προπονηθούν κανονικά πήραν οι παίκτες της ΑΕΚ, στη συνάντηση που είχαν σήμερα(08/01) το πρωί.
Οι «κιτρινόμαυροι» συναντήθηκαν στο εκπτωτικό χωρίο, συζήτησαν και ψύχραιμα αποφάσισαν ότι δεν πρέπει να απουσιάσουν από την προπόνηση. Μπορεί το περιστατικό με την επίθεση στον Εμίλιο Φουρτάδο να ήταν σκληρό, ωστόσο η δύσκολη συνέχεια που έχει η ομάδα αρχής γενομένης από το παιχνίδι κόντρα στην Ξάνθη δεν τους αφήνει περιθώρια για χαμένες προπονήσεις.
Ωστόσο, εκτός από αυτό σε περίπτωση που δεν έδιναν το «παρών» σήμερα στα Σπάτα θα έριχναν και άλλο λάδι στη φωτιά, τη στιγμή μάλιστα που η κατάσταση είναι ήδη τεταμένη.
Αξίζει να σημειωθεί ότι για να παρθεί η συγκεκριμένη απόφαση οι παίκτες ψήφισαν ανώνυμα, ενώ μετά την ανακοίνωση ότι η πλειοψηφία ήθελε να πραγματοποιηθεί η προπόνηση υπήρξαν αρκετές ενστάσεις και αντιρρήσεις καθώς κάποιοι «κιτρινόμαυροι» φοβούνται για τη σωματική τους ακεραιότητα.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement