08.1
07:38

Επίθεση Κιντή σε Παπαδημητρίου

AEK1924.gr team
Advertisement

Τη δική του απάντηση στον Κώστα Παπαδημητρίου έδωσε ο Γιώργος Κιντής, για τη δήλωσή του περί ανετοιμότητας του Σωματείου για λύση Πρωτοδικείου.

Το πλήρες κείμενο της επιστολής του Κιντή στην εφημερίδα Live Sport:

Αγαπητέ Κώστα,

Διάβασα με ενδιαφέρον τη δήλωσή σου ότι «εμείς δεν μπορούμε να συρθούμε με την άποψη Κιντή»

Είναι οφθαλμοφανές ότι έχεις δίκιο: εγώ σύρω τα πράγματα στο πρωτοδικείο. Δεν τα σύρει το γεγονός ότι η ΑΕΚ κινδυνεύει με υποβιβασμό και οικονομική διάλυση, ενώ τη διοικούν οι κολλητοί (ο ένας μάλιστα και επισήμως συνέταιρος στο γιαουρτάδικο) του ανθρώπου που την έφερε ως εδώ, διαχειριζόμενος ταυτόχρονα είκοσι σχεδόν εκατομμύρια αυτών που ο «φυσικός ηγέτης» σου χαρακτήριζε «φυτά» το 2008. (Στην ίδια δήλωση έλεγε ο πάντα προφητικός Μίμης: «Αν έχουν γίνει ρεμούλες με τα χρήματα να είστε σίγουροι δεν θα φαίνονται στους ισολογισμούς»).

Απ’ ότι κατάλαβα, η πρότασή σου είναι να περιμένουμε πρώτα τριάντα ημέρες μπας και βρει τα λεφτά ο Βιντιάδης «γιατί η Ερασιτεχνική δεν είναι έτοιμη». Αυτό το είπες βέβαια, αφού άφησες πρώτα και κάποιες αιχμές για Βιντιάδη—γνήσιο τέκνο της μεγάλης του Χατζηχρήστου σχολής (όπως έλεγε και κάποιος Σταύρος σε συνομιλία του με το Μάκη Ψωμιάδη: «Αυτός ο π… ο Δημήτρης είναι [μια] το ένα μια το άλλο»). Λοιπόν, πότε το βλέπεις να είναι έτοιμη η Ερασιτεχνική; Σε τριάντα μέρες κι αυτή, σαν το Βιντιάδη; Για να μη γίνει πάλι καμία παρεξήγηση: οι τριάντα ημέρες θα είναι ημερολογιακές, εργάσιμες, ή μήπως αγωνιστικές;

Υποθέτω δεν ενοχλεί την Ερασιτεχνική το ότι τις τριάντα αυτές ημέρες την ΠΑΕ, τις μεταγραφές της και τα εμπορικά της δικαιώματα θα συνεχίσουν να διαχειρίζονται οι Αδαμίδης & Friends; Μάλλον θα έχετε εμπιστοσύνη στη διαχείρισή του Σταύρου, εφόσον ουδέποτε ορίσατε ως Ερασιτεχνική μέλος στο Δ.Σ. της Empire, όπως είχατε δικαίωμα βάσει του άρθρου 4(α) του από 6 Ιουλίου 2010 συμφωνητικού που φέρει τις υπογραφές Αδαμίδη—Χατζηχρήστου (http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/aekapokleistiko/to-mnhmonio-ths-aek.1601031.html); Μήπως δε σας ενδιέφερε, επειδή έχει-δεν-έχει-κέρδη η Empire, εσείς παίρνετε μίνιμουμ πενήντα χιλιάδες το χρόνο; Προφανώς δεν μπορεί να είστε της άποψης «η Ερασιτεχνική κι η Original να κερδάνε κι όλοι οι άλλοι να πάνε να γ…», οπότε απλώς θα σας διέφυγε.

Θα μου πεις, και στην ΠΑΕ που έχετε εκ του νόμου εκπρόσωπο στο Δ.Σ. τι κάνατε όλ’ αυτά τα χρόνια; Εδώ δεν πήρατε πρέφα ότι ξοδευόταν πάνω από 1,2 εκ. το χρόνο σε αθλητικό υλικό (κι ας φαίνεται μια χαρά στον ισολογισμό–κι εσείς «φυτά» λοιπόν;). Κι όταν το είδατε στα πρωτοσέλιδα στις 23 Οκτωβρίου τι κάνατε; Λειτουργώντας με σύνεση, όπως και τώρα εισηγείσαι, κι όχι βιαστικά, περιμένατε ως τις 31 Δεκεμβρίου για να ζητήσετε για πρώτη φορά στοιχεία από το Δημητρέλο.

Εξάλλου, Κώστα μου, υπάρχει κάποιος λόγο να βιαστούμε;  Προπαντός, ΟΧΙ ΑΓΧΟΣ.

Γιώργος Κιντής

Υ.Γ1.   Ελπίζω κάποια στιγμή (όταν με το καλό θα είσαι έτοιμος και πάντα χωρίς βιασύνη) να μας ενημερώσεις υπεύθυνα για τα στοιχεία που έχεις λάβει από την ΠΑΕ από τις 3 Ιανουαρίου για το αθλητικό υλικό και τις σχέσεις με Empire και Puma—να μη σπιλώνονται τζάμπα και υπολήψεις.

Υ.Γ2.   Αυτό το μνημόνιο με την ΠΑΕ από 6/8/2010 είναι το τελευταίο ή υπογράφηκε και μεταγενέστερο με το Δημητρέλο;

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement