07.1
18:06

Το παλεύει για την επιστροφή ο Αρέστη

Μαρία Τσίχλα
Advertisement

Ο δανεισμός του Γιώργου Αρέστη στην Γλυφάδα ολοκληρώθηκε, με το νεαρό άσο να δοκιμάζεται στην Κύπρο. Ωστόσο ο ίδιος είναι αισιόδοξος για την επιστροφή του στην ΑΕΚ.

Το θέμα με τη στρατιωτική τους θητεία έκανε τους δύο Κύπριους της Ένωσης να γυρίσουν στην πατρίδα τους. Ο Νικόλας Εγγλέζου αγωνίζεται δανεικός στη Νέα Σαλαμίνα, με τον Γιώργο Αρέστη να μην παρουσιάζεται και να δίδεται δανεικός από την ΑΕΚ στην Γλυφάδα.

Πλέον ο δανεισμός ολοκληρώθηκε και ο Αρέστη πήγε στην Κύπρο για τις διακοπές των Χριστουγέννων. Μετά από αυτό ο ίδιος θα πρέπει να παρουσιαστεί στο στρατό -κάτι που θα συμβεί αύριο(08/01)-. Για αυτό το λόγο η ΠΑΕ ΑΕΚ του έδωσε την άδεια να δοκιμαστεί σε ομάδες που θέλει ο ίδιος στην Κύπρο.

Μέχρι στιγμής ο μικρός έχει προπονηθεί με την ΑΕΛ, με την οποία αγωνίστηκε και σε  ένα φιλικό όπου και σκόραρε, καθώς και με την Ανόρθωση. Βέβαια, όπως αναφέρει ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, θα γυρίσει στην ΑΕΚ.

Παρά τη δυσκολία που υπάρχει στο θέμα του στρατού, παραμένει αισιόδοξος και πιστεύει ότι θα βρει τη λύση ώστε να επιστρέψει άμεσα στην ΑΕΚ και θα προπονηθεί με τον Έβαλντ Λίνεν. 

Διαβάστε όλο το άρθρο
Advertisement