07.1
18:49

Ανησυχούν οι ποδοσφαιριστές

Μαρία Τσίχλα
Advertisement

Το γεγονός ότι οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΚ δεν θα σταματήσουν την κατάληψη κάνει τους παίκτες της Ένωσης να ανησυχούν για το τι θα συμβεί κατά την επιστροφή τους στις προπονήσεις.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας φοβήθηκαν και παράλληλα ανησύχησαν πολύ με το επεισόδιο που έγινε στην προπόνηση της Κυριακής(06/01) με τον Φουρτάδο. Οι μικρότεροι σε ηλικία παίκτες, μαζί με τους ξένους της ομάδας σοκαρίστηκαν καθώς δεν είχαν ζήσει ξανά κάτι τέτοιο.

Η απόφαση λοιπόν να συνεχιστεί η κατάληψη και παράλληλα η ομάδα να προπονείται, θα φέρει νέες φουρτούνες στην ΑΕΚ. Οι «κιτρινόμαυροι» ανησυχούν για τη σωματική τους ακεραιότητα, κάτι που θα τους κάνει να μην είναι αφοσιωμένοι στην προπόνησή τους.

Η συγκεκριμένη απόφαση δεν αρέσει καθόλου και στον Έβαλντ Λίνεν, ο οποίος θέλει να προετοιμάσει την ομάδα του όσο καλύτερα γίνεται για το παιχνίδι κόντρα στην Ξάνθη, καθώς όλοι οι αγώνες είναι τελικοί για την ΑΕΚ.

Αυτό που απομένει να δούμε είναι το τι θα συμβεί στην αυριανή(08/01) προπόνηση της Ένωσης, όπου παίκτες και οπαδοί θα συναντηθούν μετά το επεισόδιο της Κυριακής, καθώς και το τι εγγυήσεις θα δώσει η διοίκηση της ομάδας στους ποδοσφαιριστές. 

Διαβάστε όλο το άρθρο
Advertisement