06.1
13:29

Φοβούνται και θέλουν να φύγουν!

AEK1924.gr team
Advertisement

Δεν επιθυμούν να επιστρέψουν στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ οι Γιάγκο, Κορδέρο και Φουρτάδο μετά τα γεγονότα στα Σπάτα. Σκέφτονται να καταθέσουν προσφυγή κατά της ΑΕΚ επικαλούμενοι αδιαφορία της διοίκησης για την προστασία τους!

Ραγδαίες αναμένονται οι εξελίξεις στο στρατόπεδο της ΑΕΚ μετά τα σημερινά γεγονότα στα Σπάτα και την επίθεση εναντίον του Φουρτάδο. Οι αλλοδαποί ποδοσφαιριστές παρουσιάζονται ιδιαίτερα φοβισμένοι και έχουν τάσεις φυγής, περισσότερο ασφαλώς ο επιθετικός από το Κάπο Βέρντε ο οποίος είδε ανθρώπους να του επιτίθενται και συμπαίκτες του να τον προστατεύουν από τα χειρότερα.

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση παρουσιάζεται τις τελευταίες ώρες και ο Πορτογάλος Γιάγκο Φερνάντεζ, ο οποίος βρέθηκε επίσης στο στόχαστρο των οπαδών του Αστέρα μετά το τέλος του αγώνα στην Τρίπολη.

Όσον αφορά στον Κορδέρο, έχει δύο προτάσεις από ομάδες της Ισπανίας και θεωρείται κάτι παραπάνω από πιθανό το να καταθέσει προσφυγή και να επιστρέψει στην πατρίδα του. Και οι 3 προαναφερθέντες αναζητούν πλέον τον τρόπο με την οποίο θα «απεγκλωβιστούν» από την Ένωση κατηγορώντας τη διοίκηση ότι είναι απούσα και ότι τους αφήνει απροστάτευτους.

Διαβάστε όλο το άρθρο
Advertisement