06.1
06:59

Το μαρτύριο της σταγόνας…

Advertisement

Ο πνιγμένος πιάνεται από τα μαλλιά του και όσο ο φίλαθλος της ΑΕΚ δεν θα βλέπει αχτίδα φωτός από πουθενά αλλού, θα υπομένει το “πλασάρισμα ελπίδας” από τον Δημήτρη Βιντιάδη.

Το είδαμε με την περίπτωση Τσάκα στον Παναθηναϊκό, ευελπιστούμε να μην βρεθούμε στο ίδιο έργο θεατές και με τον επίδοξο επενδυτή στην ΠΑΕ ΑΕΚ. Να μην αποδειχτεί εν ολίγοις “άνθρακας ο θησαυρός”.

Οι παρατάσεις επί παρατάσεων στην ολοκλήρωση του σχεδιασμού μιας επένδυσης, όσο κι αν εξηγούνται κι εν πολλοίς δικαιολογούνται επιχειρηματικά όταν έχουν να κάνουν με εταιρίες, τα δεδομένα αλλάζουν όταν αφορούν μια ΠΑΕ.

Και δη στην προβληματική σε όλα τα επίπεδα, ΠΑΕ ΑΕΚ. Παρά ταύτα και με όση υπομονή έχει απομείνει στους φίλους της ομάδας, εκτιμώ ότι ο Βιντιάδης θα πάρει για ακόμη μια φορά τον χρόνο που ζήτησε, έστω κι αν οι μουρμούρες ενταθούν συγκριτικά με όσα ίσχυαν ως σήμερα.

Μένει να δούμε αν η διοίκηση θα βρει τους πόρους για να πορευτεί μέσα στο Γενάρη η ομάδα (οι εκκρεμότητες είναι αμέτρητες) και πολύ περισσότερο αν θα καταφέρει να καθησυχάσει όλους όσοι σκέφτονται να ακολουθήσουν το παράδειγμα των Κοντοέ και Λαγού.

 Όσο δεν βοηθούν τα αποτελέσματα πάντως, το έργο όλων θα γίνεται ολοένα και δυσκολότερο, καθώς τα όποια ψυχολογικά αποθέματα υπάρχουν, τείνουν να εξαντληθούν.

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement