06.1
10:29

Το αριστερό του πόδι!

Βαγγέλης Αρναούτογλου
Advertisement

Ότι πιο ελπιδοφόρο παρουσίασε η ΑΕΚ στην Τρίπολη ήταν η εμφάνιση του Δημήτρη Γροντή. Επιτέλους, μετά από καιρό, ένας ποδοσφαιριστής της ομάδας που ξέρει να εκτελεί στημένα που είναι μισό γκολ.

Ύστερα από αρκετό καιρό, ο ποδοσφαιριστής-αποκάλυψη της καλοκαιρινής προετοιμασίας της Ένωσης Δημήτρης Γροντής, επανεμφανίστηκε στο βασικό σχήμα της ΑΕΚ. Ήταν μία από τις ελάχιστες ευχάριστες νότες της Ένωσης, παρά τις εμφανείς αδυναμίες του στο να κοντραριστεί με αντιπάλους ή να κερδίσει μονομαχίες στο ένας εναντίον ενός.

Το καλό με τον Γροντή είναι ότι για την ηλικία του παρουσιάζεται πολύ ώριμος. Δεν θα προσπαθήσει για το εξεζητημένο, δεν θα ψάξει το δύσκολο, θα προτιμήσει το απλό. Φαίνεται ότι καταλαβαίνει πως υστερεί ακόμα πολύ σε σωματική αντοχή και δύναμη, γι αυτό και αγωνίζεται με μυαλό.

Εκείνο όμως που δημιουργεί προσδοκίες για ένα σπουδαίο μέλλον, είναι το αριστερό πόδι του. Στις εκτελέσεις των στημένων φάσεων, ο Γροντής ξεπέρασε τις προσδοκίες όλων στην Τρίπολη! Σε τέσσερις περιπτώσεις έφερε τους συμπαίκτες του σε κατάσταση απειλής για την αντίπαλη εστία. Αξίζει προσοχής και περισσότερων ευκαιριών. Αρκεί το προπονητικό επιτελείο να καταλάβει ότι πρέπει να δουλέψει μαζί του και όχι να τον εξαφανίσει πάλι ποιος ξέρει για πόσο…

Διαβάστε όλο το άρθρο
Advertisement