06.1
11:59

Συναγερμός τέλος

AEK1924.gr team
Advertisement

Μετά την επίθεση εναντίον του Φουρτάδο από οπαδούς της ΑΕΚ η ένταση έλαβε τέλος και οι ποδοσφαιριστές αποχώρησαν από το προπονητικό κέντρο των Σπάτων.

Χαμός επικρατεί στα Σπάτα. Ο Φουρτάδο με τη χειρονομία που έκανε (φέρεται ότι έδειξε το μεσαίο δάχτυλο στους οπαδούς της Ένωσης στο χθεσινό παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης) προκάλεσε τις αντιδράσεις των οπαδών που βρίσκονται στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων. Οπαδοί της ΑΕΚ κινήθηκαν εναντίον του με απειλητικές προθέσεις και οι συμπαίκτες του τον φυγάδεψαν στα αποδυτήρια.

Ύστερα από αρκετή ώρα συζητήσεων και διαβουλεύσεων ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές και τους καταληψίες, και ενώ η αστυνομία βρισκόταν στο περιβάλλοντα χώρο του προπονητικού κέντρου ο συναγερμός έλαβε τέλος και οι ποδοσφαιριστές έφυγαν για τα σπίτια τους.

Η επόμενη προπόνηση θα διεξαχθεί την Τρίτη(08/01) δίχως ουδείς να γνωρίζει υπό ποιες προϋποθέσεις θα μπορούσε να λάβει χώρα στο προπονητικό κέντρο της Ένωσης. Οι ποδοσφαιριστές ζητούν προστασία, την ώρα που η διοίκηση της ομάδας παρουσιάζεται ανήμπορη να πράξει το παραμικρό. 

 

Διαβάστε όλο το άρθρο
Advertisement