Ο εγκλωβισμένος στη Λιλ Βίκτωρ Κλωναρίδης μίλησε με τον Ανδρέα Δημητρέλο εκφράζοντας την μεγάλη επιθυμία του να επιστρέψει στην ΑΕΚ και να παίξει ποδόσφαιρο. Το ΑΕΚ1924 έχει το ρεπορτάζ.
Ο ταχύτατος εξτρέμ αναμένεται στην Αθήνα τις ερχόμενες ημέρες και μοιάζει πλέον δύσκολο να χαλάσει ο δανεισμός του από τη Λίλ αντί 100.000 ευρώ, χρήματα τα οποία θα καταβάλει ως ταμειακή διευκόλυνση για λογαριασμό της ΑΕΚ ο επιχειρηματίας ‘Αλκης Φωτίου.
Ο Κλωναρίδης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ανδρέα Δημητρέλο εκφράζοντας την σφοδρή επιθυμία του να φορέσει και πάλι τη φανέλα της Ένωσης. «Δεν βλέπω την ώρα να επιστρέψω και να βοηθήσω την ομάδα να ξεφύγει από την δύσκολη θέση. Μέσα από αυτή την προσπάθειά θα βρω κι εγώ πάλι τον εαυτό μου» είπε στον πρόεδρο της ΑΕΚ ο παροπλισμένος στη γαλλική ομάδα ποδοσφαιριστής.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement