04.1
07:35

Πες ότι μπαίνεις Χρυσόστομε…

AEK1924.gr team
Advertisement

Από τα χείλη του Δημήτρη Βιντιάδη κρέμονται άπαντες στην ΠΑΕ ΑΕΚ. Ο νεαρός επιχειρηματίας αναμένεται να τοποθετηθεί σήμερα εκτενώς για την προσπάθειά του να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο της εταιρείας.

Έφτασε η στιγμή της επίσημης τοποθέτησης. Αυτή που άπαντες στην ΑΕΚ (οπαδοί, διοικούντες, ποδοσφαιριστές και υπάλληλοι) περιμένουν με αγωνία εδώ και περίπου 5 ½ μήνες. Από περιβάλλον του Δημήτρη Βιντιάδη έχει διαρρεύσει ότι ο επίδοξος αγοραστής της ΠΑΕ θα προχωρήσει σήμερα σε έκδοση ανακοίνωσης-ανάλυσης των ενεργειών του και η αγωνία για το αν μέσω αυτής θα προαναγγέλλει την είσοδό του στην εταιρεία κορυφώνεται.

 

Υπάρχουν ενδείξεις ότι η υπόθεση προχωράει καλά… Πιο πειστική όλων η σύναψη συμφωνιών συμφωνιών με κινεζικούς επιχειρηματικούς ομίλους μέσω της εταιρείας που είχε συσταθεί προκειμένου να διαπραγματευτεί την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ.

Ωστόσο αυτό που περιμένουμε όλοι πλέον είναι οι ξεκάθαρες κουβέντες, ένα συγκεκριμένο πλάνο, ένα χρονοδιάγραμμα εμπλοκής του στην εταιρία και όχι μία τοποθέτηση γενικού περιεχομένου η οποία δεν θα οδηγεί σε κανένα ασφαλές συμπέρασμα. Στο ακουστικό μας λοιπόν και αναμένουμε…

 

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement