04.1
07:53

Μαύρος: «Παραμένω επιφυλακτικός»

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο Θ(ε)ωμάς Μαύρος μίλησε για τα προβλήματα της ΑΕΚ στα διοικητικά καθώς και την ενδεχόμενη εμπλοκή του Δημήτρη Βιντιάδη.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ένωσης στην Ώρα:

«Αυτή τη στιγμή η μόνη λύση για την ΑΕΚ είναι να βρεθεί ένας επενδυτής και να φέρει χρήματα. Δεν έχει νόημα να μπω εγώ μπροστά τώρα από τη στιγμή που δεν έχω τα λεφτά που απαιτούνται για να μείνει η ομάδα ζωντανή. Το καλοκαίρι τα πράγματα ήταν διαφορετικά και βγήκα μπροστά για να αποφύγουμε την Δ΄ Εθνική με τη βοήθεια του κόσμου. Πλέον ο κόσμος έχει κουραστεί, δεν μπορεί να βάλει άλλο πλάτη. Αν δεν προχωρήσει η υπόθεση Βιντιάδη προβλέπω η ΑΕΚ να πέφτει στη Δ΄ Εθνική και αν γίνει αυτό, να είστε σίγουροι πως θα γίνει σεισμός. Το μέγεθος της ΑΕΚ είναι τεράστιο».

Ενώ όσον αφορά την υπόθεση Βιντιάδη ο Μαύρος τόνισε: «Σίγουρα τα όσα πληροφορήθηκα το τελευταίο διάστημα για τις συμφωνίες του κυρίου Βιντιάδη με τις εταιρείες στην Κίνα με έκαναν να δω τα πράγματα λίγο πιο αισιόδοξα, αλλά παραμένω επιφυλακτικός. Πρέπει να δούμε κάτι χειροπιαστό από την πλευρά του. Πρέπει να ξεκαθαριστεί αν αυτές οι συμφωνίες αφορούν την ΑΕΚ ή την εταιρεία του. Η ομάδα χρειάζεται χρήματα και μάλιστα άμεσα. Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια. Ήδη έχει ξεπεράσει κατά πολύ το χρονοδιάγραμμα που είχε θέσει όταν είχαμε συναντηθεί και αυτό εξακολουθεί να με προβληματίζει».

 

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement