04.1
07:41

«Επιστρέφω με λαχτάρα»

Βαγγέλης Κατσαΐτης
Advertisement

Ο εγκλωβισμένος στη Λιλ Βίκτωρ Κλωναρίδης μίλησε με τον Ανδρέα Δημητρέλο εκφράζοντας την μεγάλη επιθυμία του να επιστρέψει στην ΑΕΚ και να παίξει ποδόσφαιρο. Το ΑΕΚ1924 έχει το ρεπορτάζ.

Τα πράγματα δεν του πήγαν όπως τα περίμενε στη γαλλική ομάδα. Αποδείχθηκε ότι δεν ήταν έτοιμος αγωνιστικά για μία τόσο μεγάλη αλλαγή και πολύ γρήγορα βρέθηκε εκτός πλάνων στην α’ ομάδα της Λιλ. Ωστόσο για την ΑΕΚ, ο Βίκτωρ Κλωναρίδης είναι περίπτωση… ταμάμ!

Ο ταχύτατος εξτρέμ αναμένεται στην Αθήνα τις ερχόμενες ημέρες και μοιάζει πλέον δύσκολο να χαλάσει ο δανεισμός του από τη Λίλ αντί 100.000 ευρώ, χρήματα τα οποία θα καταβάλει ως ταμειακή διευκόλυνση για λογαριασμό της ΑΕΚ ο επιχειρηματίας ‘Αλκης Φωτίου.

Ο Κλωναρίδης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ανδρέα Δημητρέλο εκφράζοντας την σφοδρή επιθυμία του να φορέσει και πάλι τη φανέλα της Ένωσης. «Δεν βλέπω την ώρα να επιστρέψω και να βοηθήσω την ομάδα να ξεφύγει από την δύσκολη θέση. Μέσα από αυτή την προσπάθειά θα βρω κι εγώ πάλι τον εαυτό μου» είπε στον πρόεδρο της ΑΕΚ ο παροπλισμένος στη γαλλική ομάδα ποδοσφαιριστής.

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement