03.1
07:52

Ξανά στο προσκήνιο ο Φωτίου

AEK1924.gr team
Advertisement

Το χέρι στην τσέπη φέρεται να βάζει ξανά ο ελληνοελβετός επιχειρηματίας για την απόκτηση του Γιαννιώτα ή κάποιου άλλου παίκτη μέχρι 21 ετών.

Έγινε γνωστός το περασμένο καλοκαίρι, όταν βοήθησε την ΑΕΚ να ολοκληρώσει την μεταγραφή του Γιώργου Κατίδη από τον Άρη, δίνοντας 100.000 ευρώ, με δικαίωμα πώλησης του παίκτη.

Την ίδια χρονική στιγμή, προσπάθησε αλλά δεν κατάφερε να κάνει το ίδιο και με τον Γιάννη Γιαννιώτα, οπισθοχώρησε για λίγο, όμως σύμφωνα με δημοσίευμα της Live Sport, ο Άλκης Φωτίου επέστρεψε στο προσκήνιο, τονίζοντας στην διοίκηση της ΑΕΚ, πως ακόμα και… αύριο μπορεί να στείλει τα χρήματα ( 150.000 ευρώ) για τη μεταγραφή του νεαρού άσου του Άρη.

Παρόλα αυτά και σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, από την ΑΕΚ έχουν κάνει ήδη κίνηση προς τον Άρη, όμως έχουν λάβει αρνητική απάντηση. Ο ίδιος δεν επιθυμεί να ασχοληθεί με μεταγραφές παικτών που έχουν γίνει γνωστά τα ονόματα τους, ενώ δεν δείχνει αρνητικός στην προοπτική ενός άλλου νέου παίκτη, με την περίπτωση του Ανάκογλου να συζητιέται. 

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement