03.1
06:44

Κρατάμε μικρό καλάθι!

AEK1924.gr team
Advertisement

Λίγες ώρες μετά το πρώτο χαρμόσυνο νέο για το 2013, το ΑΕΚ1924 προσγειώνει άπαντες στην πραγματικότητα και θυμίζει ότι από μία ανακοίνωση ως την άμεση καταβολή 10 εκατ. ευρώ, υπάρχει απόσταση…

Η εταιρεία που συστάθηκε με σκοπό την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ από την οικογένεια Βιντιάδη (συγκεκριμένα η HELLENIC SPORTS ACQUISITION PARTNERS L.T.D!) ανακοίνωσε συμφωνίες με επιχειρηματικούς ομίλους της Κίνας προσδοκώντας σε άντληση χορηγικών κεφαλαίων.

Αυτό ωστόσο δεν λέει κάτι περισσότερο τούτη τη στιγμή από το ότι υπάρχει κάποια προοπτική για την Ένωση προκειμένου να εξέλθει από το αδιέξοδο. Αυτό που περιμένουμε να ακούσουμε από τον Βιντιάδη δεν το έχουμε ακούσει ακόμα. Το ότι δηλαδή στις 17 του μήνα θα βάλει τα 10 εκατ. ευρώ που απαιτούνται και θα κάνει δική του την εταιρεία μέσω της Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου που ήδη τρέχει.

Περιμένουμε επίσης την επίσημη τοποθέτησή του με τρόπο ξεκάθαρο και περιεκτικό, ώστε να ενημερωθούμε για όλες τις κινήσεις που έχει κάνει ως σήμερα στοχεύοντας στη σωτηρία της αγαπημένης μας ΑΕΚ, με συγκεκριμένα ποσά και με σαφές χρονοδιάγραμμα.

Όσο η Ένωση βρίσκεται στριμωγμένη στα σχοινιά και σφυροκοπείται από τα χρέη των αμέτοχων, όσο δεν υπάρχουν ξεκάθαρες θέσεις και κατασταλαγμένοι τρόποι δράσης από τους ενδιαφερόμενους επενδυτές για τη σωτηρία της, όσο αυτό που έχουμε πίσω μας είναι μισόλογα και μπροστά μας η αβεβαιότητα, εμείς θα συνεχίσουμε να τηρούμε στάση αναμονής και επιφύλαξης.

Καχύποπτοι δεν θέλουμε να είμαστε, όμως δεν αιθεροβατούμε.

 

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ

 

ΑΕΚ1924 TEAM

Διαβάστε όλο το άρθρο
Advertisement