03.1
19:59

Διπλό κόλπο με Μπαργκάν-Κλώνα

AEK1924.gr team
Advertisement

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΕΚ1924, ο Άλκης Φωτίου επιχειρεί να φέρει στην Ένωση τον Κενάν Μπαργκάν της Βέροιας. Παράλληλα η Ένωση μαγειρεύει συμφωνία με την Λιλ για την επιστροφή του Κλωναρίδη.

 

Ο άνθρωπος που μερίμνησε οικονομικά ώστε ο Γιώργος Κατίδης να ντυθεί το περασμένο καλοκαίρι στα Κιτρινόμαυρα, ο επιχειρηματίας Άλκης Φωτίου, προσπαθεί να βοηθήσει την Ένωση στην πραγματοποίηση ακόμα μίας μεταγραφή, αυτή του 24χρονου επιθετικού της Βέροιας Κενάν Μπαργκάν.

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το ΑΕΚ1924, ο Φωτίου έχει προχωρημένες επαφές με την ομάδα της Βέροιας προκειμένου να φέρει εις πέρας τη μεταγραφή του Μπαργκάν προκειμένου ο τελευταίος να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα. Ασφαλώς όπως και στην περίπτωση Κατίδη, ο Μπαργκάν θα ανήκει εξ ημισείας σε ΑΕΚ και Φωτίου.

Εν τω μεταξύ πολύ κοντά σε συμφωνία με την Λιλ για την επιστροφή του Κλωναρίδη στην ΑΕΚ υπό τη μορφή δανεισμού βρίσκεται η Ένωση! Ο νεαρός ακραίος επιθετικός αναμένεται εντός της εβδομάδας στην Αθήνα για να υπογράψει συμβόλαιο 6 μηνών και να φορέσει ξανά την κιτρινόμαυρη φανέλα!

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement