02.1
16:56

«Πετρογκόλ» και ΑΕΚ1924 (4/1)

AEK1924.gr team
Advertisement

Κάποιες αλλαγές στην ιστοσελίδα μας, μεταθέτουν την αποκλειστική συνέντευξη του Αντώνη Πετρόπουλου για την ερχόμενη Παρασκευή! Σήμερα όμως, ανταποδοτικά για την καθυστέρηση, σας βάζουμε στο κλίμα!

Είμαστε καινούργια ιστοσελίδα, σε διαδικασία αλλαγών και βελτιώσεων (εξ ου και το beta στο λογότυπό μας) γι αυτό και σας ζητούμε προκαταβολικά συγγνώμη για τη μετάθεση της αποκλειστικής συνέντευξης του Αντώνη Πετρόπουλου, μία ημέρα μετά την προαναγγελθείσα ως ημερομηνία δημοσίευσής της!

Για να σας βάλουμε ωστόσο στο κλίμα, σας μεταφέρουμε δύο τοποθετήσεις του νεοαποκτηθέντα ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ για την απόφαση του να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα! Πολλά περισσότερα, αποκλειστικά videos και φωτογραφίες, την Παρασκευή 4/1.

Εξ όσων γνωρίζω, υπήρχαν για σένα προτάσεις με καλύτερα χρήματα και προφανώς περισσότερη ασφάλεια από την ΑΕΚ. Τον επόμενο μήνα κλείνεις τα 27 σου, κι όμως, δεν σκέφτηκες να γαντζωθείς σε ένα καλύτερο συμβόλαιο!

«Σε όλη την ζωή και την καριέρα μου έμαθα να παλεύω και να μην το βάζω κάτω στα δύσκολα. Έχω περάσει πολλά, έχω υποστεί δανεισμούς, έχω αγωνιστεί σε όλες τις κατηγορίες. Δεν σταμάτησα ποτέ να προσπαθώ και να βγάζω στο γήπεδο τον καλύτερο Αντώνη που μπορούσα. Εδώ μιλάμε για την ΑΕΚ, δεν αναφερόμαστε σε οποιαδήποτε ομάδα. Και τώρα στα δύσκολα, παραμένει ένα τεράστιο μέγεθος. Επιθυμώ η δική μου επιστροφή σε ρόλο πρωταγωνιστικό, το να ξαναφτιάξω το όνομά μου, να συνδυαστεί με την αντεπίθεση της ΑΕΚ σε όλα τα επίπεδα, αγωνιστικά και μετοχικά Έτσι το σκέφτηκα. Ναι, ήταν ένα ένστικτο και πιστεύω ότι θα με οδηγήσει σωστά. Μέσα από αυτήν τη πρωτόγνωρη για την ομάδα κατάσταση, θέλω να πατήσω κι εγώ ξανά στα πόδια μου και να γίνω ο Πετρόπουλος που γνωρίζω καλά ότι μπορώ να είμαι».

Πως ήταν η πρώτη επαφή σου με τον Λίνεν, πως σε υποδέχθηκε, τι σου είπε;

«Είναι ένας άνθρωπος εργασιομανής, το ψάχνει πολύ, βιώνει και εκείνος μία κατάσταση που ενδεχομένως να μην είχε αντιμετωπίσει ξανά στο παρελθόν σε τέτοιο βαθμό. Μου είπε ότι ζητούσε έναν ποδοσφαιριστή με τα δικά μου χαρακτηριστικά, ότι με θυμόταν από το Αιγάλεω αλλά παρακολούθησε την πορεία μου έκτοτε μέσα από DVD και ότι πιστεύει στις δυνατότητές μου. Θα έχουμε καλή συνεργασία, είμαι βέβαιος για αυτό, άλλωστε ουδέποτε στην ως σήμερα μικρή καριέρα μου – διότι θεωρώ ότι ακόμα είναι μικρή – έδωσα δικαιώματα για να ειπωθεί κάτι αρνητικό για την προσωπικότητα ή τον χαρακτήρα μου. Πιστεύω ότι η ανταπόκριση και η ζεστασιά που ένιωσα από τους παράγοντες και τον προπονητή της ΑΕΚ θα με βοηθήσουν να παρουσιάσω έναν ωραίο Αντώνη».

Διαβάστε όλο το άρθρο
Advertisement