29.12
19:17

Νίκη με υπογραφή Πετρόπουλου

Πένυ Μακρή
Νίκη με υπογραφή Πετρόπουλου

Με 2-0 επικράτησε η ΑΕΚ του Πανερυθραϊκού στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς, με τον Αντώνη Πετρόπουλο να ανοίγει λογαριασμό στα γκολ. Το δεύτερο τέρμα για την ΑΕΚ ο Κορδέρο. 

Από νωρίς άνοιξε λογαριασμό στα γκολ ο Αντώνης Πετρόπουλος, ο οποίος στην πρώτη του εμφάνιση με την κιτρινόμαυρη φανέλα κατάφερε να σκοράρει. Μόλις στο 14ο λεπτό του αγώνα ο Φούντας μπήκε από δεξιά, με τον τερματοφύλακα του Πανερυθραϊκού να κάνει το λάθος και το νέο απόκτημα της Ένωσης να μην δυσκολεύεται να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Μέχρι το τέλος της πρώτης περιόδου οι παίκτες του Έβαλντ Λίνεν δοκίμασαν αρκετές φορές τα πόδια τους, ωστόσο κανένα από τα σουτ τους δεν κατέληξαν στα δίχτυα.

Στην επανάληψη ο γερμανός τεχνικός άλλαξε εντελώς την 11άδα θέλοντας να δοκιμάσει όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του. Στο 65ο λεπτό του αγώνα ο Κορδέρο διπλασίασε τα τέρματα της Ένωσης, με τον υπό δοκιμή Φωτιά ένα λεπτό αργότερα να έχει την ευκαιρία να ανεβάσει και άλλο το δίχτυ του σκορ.

Η πρώτη ενδεκάδα της Ένωσης: Μοσχονάς, Αρκούδας, Τσαμουρλίδης, Κουτρουμπής, Γιάγκο, Φέτσης, Μητρόπουλος, Γροντής, Φούντας, Γκερέιρο, Πετρόπουλος

Η δεύτερη 11άδα για την ΑΕΚ: Μακρυωνίτης, Τσουκαλάς, Παπαδημητρίου, Τσούπρος, Φωτιάς, Ρίκκα, Κορδέρο, Κουρέλλας, Τσίτας, Βαλλιάνος, Σταματής

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement