Εκτός Αθηνών θα περάσουν τις γιορτές οι περισσότεροι παίκτες της ΑΕΚ, με τα Σπάτα να έχουν αδειάσει.
Αυτό συμβαίνει καθώς στα Σπάτα μένουν όλοι οι ποδοσφαιριστές που δεν κατάγονται από την Αθήνα και έτσι επέστρεψαν στις οικογένειές τους.
Στις λίγες ημέρες που έχουν άδεια θέλουν να δουν τους ανθρώπους που έχουν αφήσει πίσω τους, ώστε εν συνεχεία να μείνουν μόνιμα στην Αθήνα για την ΑΕΚ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Κατίδης έχει γυρίσει στην Θεσσαλονίκη όπου ζούσε τόσα χρόνια και το μήνυμα που ανέβασε στο twitter δείχνει ότι έχει σκοπό να μην αφήσει κανέναν από τους παλιούς του φίλους παραπονεμένο.
«Είναι τόσα πολλά που θέλω να κάνω που δεν ξέρω αν τα προλαβαίνω! Το καλό είναι ότι λέω ναι σε όλους και είναι χαρούμενοι! Μετά να σας δω», έγραψε χαρακτηριστικά ο νεαρός ποδοσφαιριστής.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement