21.12
17:39

“Να μεγαλώσει η λίστα”

AEK1924.gr team
Advertisement

Ανακοίνωση σχετική με την έναρξη της συνεργασίας των Βαγγέλη Συλλιγάρδου και Ντάνιελ Ντούκα, με τις Ακαδημίες της ΠΑΕ, εξέδωσε η ομάδα ποδοσφαιρου Σάλας της ΑΕΚ

Αναλυτικά:

«Δύο νεαροί ποδοσφαιριστές των JUNIOR της ακαδημίας μας, θα είναι πλέον επίσημα και μέλη στο αντίστοιχο αγωνιστικό τμήμα της ΠΑΕ ΑΕΚ.
Έτσι επιβεβαιώνεται και με τον πλέον επίσημο τρόπο, το ” κανάλι” επικοινωνίας και συνεργασίας των υπευθύνων των 2 ακαδημιών, προς την συνεχή εξεύρεση ποδοσφαιρικών ταλέντων και την ποδοσφαιρική τους ωρίμανση μέσα από συστηματικές προπονήσεις που θα τους δώσουν τις βάσεις για ένα λαμπρό ποδοσφαιρικό μέλλον….
Συγχαρητήρια στον προπονητή τους κ. Σταύρο Μαυρακη για την υπομονή, επιμονή και άψογη δουλειά που κάνει μαζί τους εδώ και 2 χρόνια, και ευχόμαστε τα 2 αυτά παιδιά, να είναι η αφετηρία για το μέλλον.
Βαγγελης Συλλιγαρδος, & Ντανιελ Ντουκα, βρίσκονται ακόμα στην αρχή της ποδοσφαιρικής τους καριέρας, ο δρόμος μπροστά προς την επιτυχία και την καταξίωση είναι μακρύς και δύσβατος, με πολλούς αγώνες και προσπάθειες, πιστεύουμε όμως ακράδαντα στις δυνάμεις τους, και μια μερα οι κόποι και οι προσπάθειες τους θα βρουν ανταπόκριση.
Άλλα 2 παιδιά από το ίδιο γκρουπ των Juniors βρίσκονται στο στόχαστρο και στα μπλοκάκια των υπευθύνων της ΠΑΕ ΑΕΚ.
Μακάρι, να μεγαλώσει η λίστα αυτή και με περισσοτέρους αθλητές μας».

Διαβάστε όλο το άρθρο
Advertisement