20.12
07:39

Με την αισιοδοξία για καλύτερες μέρες…

Advertisement

Με την ευχή η νέα μας προσπάθεια να συνδυαστεί με τον ερχομό καλύτερων ημερών σε όλα τα τμήματα της ΑΕΚ, το aek1924.gr, ανανεωμένο πλέον, κάνει σήμερα ντεμπούτο στην κιτρινόμαυρη διαδικτυακή σας ενημέρωση, με σκοπό να μπορεί ο κάθε φίλος της ομάδας σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη, να ενημερώνεται έγκυρα και έγκαιρα, για ό,τι αφορά στον σύλλογο.

 

Από αυτή τη γωνιά θα σχολιάζουμε την καθημερινότητα και θα μοιραζόμαστε νέα και προβληματισμούς για την αγαπημένη μας ομάδα. Ειδικά τώρα που η ΑΕΚ διανύει τις πιο δύσκολες μέρες της ιστορίας της, είναι υποχρέωση όλων μας να σταθούμε δίπλα στην ομάδα και να μεταφέρουμε στους φίλους του δικεφάλου όλες τις εξελίξεις, σε όλα τα μέτωπα, νηφάλια και χωρίς σκοπιμότητες.

Η παρουσία του Βαγγέλη Αρναούτογλου στο “τιμόνι” του aek1924.gr, εγγυάται άλλωστε για την απόλυτα έγκυρη ενημέρωση σας, χωρίς φόβο και εμπάθεια.

Λίγες μέρες πριν το τέλος του 2012 που καταταλαιπώρησε, στεναχώρησε και πλήγωσε τους ΑΕΚτσήδες, αισιοδοξούμε με την έλευση του νέου χρόνου, να σας μεταδώσουμε ευχάριστα νέα για την ΑΕΚ και οι συζητήσεις μας να μην αναλώνονται πλέον γύρω από τα οικονομικής και άλλης φύσης προβλήματα, αλλά για χαρές και τίτλους που τόσο μας έχουν λείψει.

Κλείνω με το εμπνευσμένο (και απόλυτα εύστοχο ελέω των καιρών) από τον Βαγγέλη Κατσαΐτη μότο…. ΑΕΚ στα εύκολα… aek1924.gr στα δύσκολα…

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement