20.12
20:20

Μας κάνουν πλάκα και οι D.J.!

Βαγγέλης Αρναούτογλου
Advertisement

 Ο Βαγγέλης Αρναούτογλου γράφει για την ΑΕΚ της απόλυτης εξαθλίωσης, τον Λίνεν που προφυλάσσει παίκτες για την εξαήμερη άδεια των εορτών, την λανθασμένη εκτίμηση του Αραμπατζή και τον «μουσικό» ήρωα της βραδιάς…

Ο συμπαθέστατος ποδοσφαιριστής Ταμαντανί Ενσαλίβα, είχε σταματήσει για κάμποσο καιρό το ποδόσφαιρο για να ασχοληθεί με αυτό που του ταίριαζε σαφώς περισσότερο! Την μουσική! Από το καλοκαίρι του 2009 κι εντεύθεν προσπαθούσε να πείσει ότι είναι ικανός να αγωνιστεί επαγγελματικά, βρήκε κάποια συμβόλαια (σε Λίλεστρομ, Πονφεραντίνα και Εσμπιεργκ), ωστόσο ήταν γραφτό να τον κερδίσει η ραπ σκηνή!

Η ΑΕΚ του 2012 όμως, του θύμισε ότι μπορεί ακόμα να παίξει ποδόσφαιρο! Δικό του το επίτευγμα και δική της η κατάντια. Σε αυτό το σημείο έφτασε η Ένωση, στο να αποκλείεται από μία ομάδα που παλεύει για την παραμονή της στη Β’ Εθνική…

Με το γκολ ενός παίκτη ο οποίος από τότε που έφυγε από την οικογένειά της, έδειξε ανήμπορος να στεριώσει οπουδήποτε. Σαν να μην αργεί η ημέρα που ο ανεκτίμητος Ασκάρατε θα παρατήσει τον οίκο μόδας που έχει ανοίξει κάπου στην Αργεντινή για να αναγεννήσει την ποδοσφαιρική καριέρα του εις βάρος της ΑΕΚ.

Ο Αραμπατζής δεν ενήργησε σωστά στη φάση του γκολ. Νωρίτερα όμως είχε σώσει δύο φορές την εστία της ομάδας του. Και άλλες τρεις ακόμα, είχε δει τη μπάλα να φεύγει ελάχιστα άουτ από αυτήν. Βλέπετε ο Λίνεν δεν έδωσε σημασία σε αυτό το ματς… Να φοβόταν άραγε τις διπλές αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό; Προσωπικά έτσι μου φάνηκε κρατώντας εκτός ομάδας τους ελάχιστους ποιοτικούς παίκτες αυτής της ομάδας (Κατίδης, Φούντας, Γιάγκο).

Για ποιο λόγο αλήθεια; Για να μην προσθέσουν έξτρα κόπωση στους οργανισμούς τους ενόψει της 6ήμερης εορταστικής άδειας; Ατυχέστατες οι επιλογές του. Για ακόμα έναν αγώνα ενήργησε με τρόπο που δεν συνάδει με την θέση που κατέχει. Δεν μπορεί να σκέφτεται έτσι ο προπονητής της ΑΕΚ σε όποια κατάσταση κι αν βρίσκεται.

Εκεί φτάσαμε… Να ακούμε στο ραδιόφωνο ότι «τουλάχιστον η ΑΕΚ γλυτώνει τα δύο ματς με τον Ολυμπιακό». Τέτοια κυνικότητα. Αυτό είναι το παράσημο σας mr. Λίνεν!

Διαβάστε όλο το άρθρο
Advertisement