20.12
07:25

Είμαστε στον αέρα…

Παναγιώτης Καλογερόπουλος
Advertisement

Μια καινούρια προσπάθεια για το AEK1924 ξεκινάει σήμερα. Μια κίνηση που προσδοκά στο να φέρει κάτι διαφορετικό στην κιτρινόμαυρη ενημέρωση. Διάθεση, όρεξη, δουλειά, ειλικρίνεια, σοβαρότητα, είναι μερικές από τις λέξεις στις οποίες θα δώσουμε βαρύτητα γιατί αυτό απαιτεί πρωτίστως ο κόσμος της ΑΕΚ.

 

Για να γνωριστούμε…

Είμαι ο Παναγιώτης Καλογερόπουλος, Υπεύθυνος Δημοσιογραφικής Κάλυψης της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ. Επί της ουσίας, ο ρόλος μου είναι η ενημέρωση των επισκεπτών του site για τα ρεπορτάζ της «Μάνας ΑΕΚ». Η ΑΕΚ είναι παντού, και στις δύσκολες αυτές ημέρες που διανύουμε, τα ερασιτεχνικά αθλήματα πρωταγωνιστούν και ευελπιστούν ότι θα συνεχίσουν να το κάνουν.

Στο βόλεϊ Γυναικών, οι πρωταθλήτριες μας έχουν διατηρήσει τον πήχη ψηλά, έχοντας βέβαια ως στόχο στο τέλος της χρονιάς, την κατάκτηση του νταμπλ (κύπελλο και το πρωτάθλημα Ελλάδας). Στο βόλεϊ Ανδρών, που φέτος καταβάλει τεράστια προσπάθεια, μοναδικός στόχος είναι η άνοδος στην Α1. Το ίδιο ισχύει και για το Μπάσκετ, το ρεπορτάζ του οποίου θα καταγράφεται από την Πένυ Μακρή.

Πρωταγωνιστές παραμένουν και οι αθλητές/αθλήτριες της Ξιφασκίας οι οποίοι με τεράστιο κόπο και ζήλο γι’ αυτό που κάνουν έχουν φέρει στην Ένωση σημαντικές διακρίσεις και κάμποσα μετάλλια. Ο στίβος, η ποδηλασία, η πυγμαχία και το ποδόσφαιρο σάλας είναι και αυτά αθλήματα που βρίσκονται στον αφρό, ωστόσο τα φώτα της δημοσιότητας δεν στρέφονται επάνω τους (κακώς) όσο θα έπρεπε.

Κλείνοντας…

Εύχομαι ο κόσμος της Ένωσης να δείξει την απαραίτητη υπομονή και επιμονή, για το καλό και μόνο της ΑΕΚ. Είναι γνωστό ότι το «ενωμένοι σαν μια γροθιά» φέρνει αποτελέσματα στις δύσκολες στιγμές. Καλές γιορτές και καλή επόμενη χρονιά σε όλους. Και για να μην ξεχνιόμαστε, είμαστε στον αέρα! AEK στα εύκολα, ΑΕΚ1924 στα δύσκολα…

 

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement