20.12
07:45

Δρόμοι παράλληλοι

Advertisement

ΑΕΚ στα εύκολα, ΑΕΚ1924 στα δύσκολα. Είμαι το μότο που επιλέξαμε και το οποίο συνδέει την προσπάθειά μας με όσα βιώνει αυτό το διάστημα η αγαπημένη ομάδα μας.

Σε μια περίοδο που η Ένωση βάλλεται από παντού, αποφασίσαμε να μην το βάλουμε κάτω, μην κάνουμε πίσω. Το εγχείρημά μας είναι παρεμφερές με αυτό (το αμιγώς αγωνιστικό) της ποδοσφαιρικής ΑΕΚ. Είμαστε νέοι, έχουμε όρεξη, ξεκινάμε από χαμηλά με ταπεινότητα και θέλουμε μαζί με την ομάδα να γυρίσουμε τον τροχό και σιγά σιγά να χτυπήσουμε τις πρώτες θέσεις.

Η τελευταία θέση της βαθμολογίας σίγουρα δεν αρμόζει στην ΑΕΚ, αλλά όλοι μας γνωρίζαμε, παραδεχόμασταν και τονίζαμε από την αρχή της σεζόν ότι τα πράγματα θα είναι δύσκολα.

Ο δεύτερος ποδοσφαιρικός γύρος απαιτεί ενότητα! Ένα γεμάτο γήπεδο και όσο το δυνατόν περισσότερη στήριξη στα νέα παιδιά. Στήριξη στους ποδοσφαιριστές εκείνους που, παρά το γεγονός ότι βρίσκονται χαμηλά, είναι κοινώς αποδεκτό ότι έχουν παλέψει με όλες τις δυνάμεις τους σε όλα τα ματς που έχουν αγωνιστεί.

Όχι, η ΑΕΚ στο δεύτερο γύρο δεν θα φτάσει από την τελευταία θέση στην πρώτη, δεν θα εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο, δεν θα γίνει Μπαρτσελόνα. Ωστόσο έχει τη δυνατότητα να πάρει τα ματς που απαιτούνται απέναντι σε ομάδες που της στέρησαν βαθμούς στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος ώστε να αναρριχηθεί σε θέση, που πλέον δεν θα συνδυάζεται με την τραγικότητα του ενδεχόμενου υποβιβασμού.

Είμαστε στον αέρα λοιπόν… Είμαστε πλέον εδώ μαζί σας με σκοπό να σας ενημερώνουμε για όλα τα δρώμενα της ΑΕΚ σε όλα τα αθλήματα. Είμαστε εδώ για να ακούσουμε και τη δική σας γνώμη είτε συμφωνείτε, είτε διαφωνείτε μαζί μας. Αλλά πάνω από όλα είμαστε εδώ γιατί η ΑΕΚ έχει ανάγκη από όλους μας.

Ευχόμαστε να βρείτε ελκυστική και αληθινή τη νέα προσπάθεια μας, να μείνετε δίπλα μας και κάποια στιγμή (στο άμεσο μέλλον) να διαβάσετε στα κεντρικά μας θέματα την πιο χαρούμενη είδηση για την ομάδα μας, αυτή που θα φέρει ξανά το χαμόγελο στα πρόσωπά σας.

ΑΕΚ στα εύκολα, ΑΕΚ1924 στα δύσκολα λοιπόν, μείνετε συντονισμένοι…!

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement