18.12
08:35

Εκτός βασική ομάδας ο Φουρτάδο

Πένυ Μακρή
Εκτός βασική ομάδας ο Φουρτάδο

Μετά και τις τελευταίες δυο κακές εμφανίσεις του Αφρικανού φορ, ο Έβαλντ Λίνεν φαίνεται αποφασισμένος να τον αφήσει στον πάγκο δίνοντας ευκαιρίες σε Σταματή και Κατσικοκέρη

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Google Προσθήκη του AEK1924.gr στην Google

Οι ευκαιρίες αμέτρητες, καμία όμως δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί, η υπομονή τελείωσε και ο Έβαλντ Λίνεν αποφάσισε. Ο Εμίλιο Φουρτάδο, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, θα παραμείνει εκτός βασικών πλάνων, κυρίως για τη νοοτροπία που έχει στους αγώνες και ευκαιρίες θα πάρουν οι Σταματής και Κατσικοκέρης.

Ο 29χρονος έχεις μόλις ένα γκολ σε 12 αγώνες και μόνο 8 τελικές προσπάθειες, χωρίς καμία ασιστ. Παράλληλα έχει αρκετά λάθη και δεν βοηθάει στην άμυνα, πράγμα που έχει απογοητεύσει τον Λίνεν. Την ίδια στιγμή, η καμπάνα χτυπάει και για άλλου παίκτες που δεν εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες που τους δόθηκαν.

Διαβάστε όλο το άρθρο
Advertisement