17.12
11:52

Αλεξίου: «Στην Α1 το 2014»

Πένυ Μακρή
Advertisement

Η διαιτησία του Κώστα Ζακεστίδη εξόργισε χθες (16/12) τους υπεύθυνους της μπασκετικής ΑΕΚ και μάλιστα έφερε την έκρηξη του επικεφαλής της ομάδα Αλέξη Αλεξίου.

Δεν είναι η πρώτη φορά που σε παιχνίδι της ΑΕΚ, η διαιτησία «πάλεψε» για το κακό της, όμως σε καμία από αυτές οι άνθρωποι της δεν αντέδρασαν, κρατώντας τον εσωτερικό κανόνα της ομάδας που λέει πως «δεν μιλάμε για διαιτησία». Παρόλα αυτά, στο χθεσινό (16/12) ματς κόντρα στο Ψυχικο η ΑΕΚ αδικήθηκε και ο Αλέξης Αλεξίου εξέφρασε έντονα τη δυσαρέσκεια του.

Σήμερα (17/12) τα πνεύματα ηρέμησαν, όμως ο επικεφαλής της ομάδας θέλησε να στείλει μήνυμα προς όλους τους υπεύθυνους μέσω αθλητικής εφημερίδας τονίζοντας: «Δεν υπάρχει απογοήτευση σήμερα (χθες). Υπάρχει θυμός. Οι στόχοι μας θα επιτευχθούν. Το μέγεθος της ΑΕΚ είναι τεράστιο. Όλη η ΑΕΚ ταλανίζεται, ακόμη και στο ποδόσφαιρο και αλλού, αλλά η ΑΕΚ παραμένει τεράστιο μέγεθος. Αυτό πρέπει να μάθουν ορισμένοι. Δεν θα τους περάσει! Σε δύο χρόνια η ΑΕΚ θα βρίσκεται στην Α1. Θα τα λέμε στην Α1. Προχωράμε…»

Διαβάστε όλο το άρθρο
Advertisement