16.12
22:01

Τι θέλεις να μας πεις Στελάρα;

Παναγιώτης Καλογερόπουλος
Advertisement

Πολλοί ήταν εκείνοι εντός (και εκτός) της ΠΑΕ ΑΕΚ οι οποίοι δεν πείστηκαν από την προσπάθεια αποστασιοποίησης του Στέλιου Μανωλά από την απόφαση του ανιψιού του Κώστα να μεταπηδήσει στον Ολυμπιακό.

Ο κατά πολλούς κορυφαίος αμυντικός που φόρεσε ποτέ την φανέλα της Ενωσης αρνήθηκε με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό ότι λειτούργησε ως εκπρόσωπος του πρώην παίκτη της ΑΕΚ στις συζητήσεις του τελευταίου με την ομάδα του λιμανιού.

 

Και μοιραία προκάλεσε την (κοινή) λογική πολλών μελών και φίλων της ποδοσφαιρικής Ένωσης για το πώς είναι δυνατόν να μην είχε καμία ανάμειξη στο «νταραβέρι» με τους Ερυθρόλευκος όταν εκείνος δρούσε ως ατζέντης του ανιψιού του τόσο στις συζητήσει με την Έβερτον όσο και σε εκείνες με την Ντνιεπρ, για χάρη τις οποίας ταξίδεψαν μαζί στην Ουκρανία.

Σύμφωνα με το κιτρινόμαυρο ρεπορτάζ, η πλευρά των Μανωλάδων είχε συμφωνήσει προφορικά με τον Ολυμπιακό (σε συζητήσεις που το παρών είχε δώσει και ο θείος του ποδοσφαιριστή λειτουργώντας ως τρόπον τινά ατζέντης του) πολύ πριν εμφανιστεί η Εβερτον και προτού ακόμα προκύψει η Ντνιεπρ.

Όλα όσα ακολούθησαν, δηλαδή οι επαφές με τις προαναφερθείσες ομάδες, συνέβησαν στο πλαίσιο της προσφοράς και της ζήτησης. Θείος και ανιψιός ήθελαν να δουν και να ακούσουν, να εξετάσουν και την προοπτική του εξωτερικού.

Τελικώς, αφού την απέρριψαν για αδιευκρίνιστους ακόμα λόγους (ειδικά στην περίπτωση της ουκρανικής ομάδας η οποία μόνο κόκκινο χαλί δεν τους έχει στρώσει προκειμένου να το περπατήσει ο Κώστας), επέλεξαν τη συνεργασία με τον Ολυμπιακό.

Επιπλέον διαπραγματεύσεις δεν υπήρχε λόγος να γίνουν, αυτές είχαν προηγηθεί. Ένα τηλεφώνημα αρκούσε και αυτό έγινε προς την πλευρά του Μανωλά. Το επόμενο πρωί ο 21χρονος αμυντικός είχε επιστρέψει από τη Νάξο υπογράφοντας το τετραετούς διάρκειας συμβόλαιο με τη νέα ομάδα του. Οπότε, τι ακριβώς μας λες Στελάρα;

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement