16.12
22:06

Με λένε Ρίζο (Κιντή) κι όπως θέλω τα… γυρίζω!

Παναγιώτης Καλογερόπουλος
Advertisement

Ο άλλοτε πρόεδρος της ΑΕΚ Γιώργος Κιντής, αυτός δηλαδή που κατέθεσε μήνυση κατά δέκα πρώην και νυν στελεχών της κιτρινόμαυρης εταιρείας (μεταξύ των οποίων και οι Σταύρος Αδαμίδης, Νίκος Νοτιάς και Πέτρος Παππάς) είναι άνθρωπος που αλλάζει εύκολα απόψεις. Επί παραδείγματι ήταν από εκείνους που αρχικά συντασσόταν με όλες τις ιδέες του Ντέμη Νικολαΐδη, στο πλευρό του οποίο βρισκόταν το καλοκαίρι του 2004, όταν ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ ξεκινούσε την σταδιοδρομία του ως πρόεδρος της αγαπημένης ομάδας του.

Στην πορεία οι διαφορές που εντόπισε στον τρόπο σκέψης του Ντέμη εν συγκρίσει με τον δικό του, τον οδήγησαν στην πόρτα της εξόδου. Αποχώρησε οικειοθελώς από το πλευρό του Νικολαΐδη το 2006 και επέστρεψε στην ΑΕΚ για να αναλάβει την προεδρία της το 2008, αφήνοντας αιχμές για τον τρόπο διαχείρισης της εταιρείας από τον προκάτοχό του. Η θητεία του στον κιτρινόμαυρο προεδρικό θώκο διήρκεσε λιγότερο από έναν μήνα, ωστόσο επιχείρησε την επαναδραστηριοποίησή του στις αρχές του 2010.

 

Τότε ήταν που συστρατεύτηκε με τον Σταύρο Αδαμίδη, στο πλευρό του οποίου έδρασε ως σύμβουλος την περίοδο που ο εν λόγω δικηγόρος σχεδίαζε την ΑΕΚ της δικής του θητείας, έχοντας λάβει την εξουσιοδότηση των τότε ενεργών μεγαλομετόχων Νίκου Νοτιά και Πέτρου Παππά. Ωστόσο οι τελευταίοι δύο ήταν εκείνοι που έδωσαν την εντολή στον κ. Αδαμίδη να πορευτεί χωρίς τον Κιντή στον πλευρό του, καταλογίζοντάς του ιδέες που θα δεν θα βοηθούσαν στην αλλαγή σελίδας για την ΑΕΚ.

Φαίνεται ότι ο Κιντής έψαχνε πάντοτε την ευκαιρία για να αντεπιτεθεί. Και την βρήκε μέσω της εταιρείας Empire η οποία είχε την εκμετάλλευση των εμπορικών σημάτων της ΑΕΚ. Αυτό που έχει σημασία πάντως είναι ότι πέρα από τις προσωπικές συμπάθειες ή αντιπάθειες, με την κίνησή του έγινε ο πρώτος που έβαλε την ΠΑΕ σε μια διαδικασία να εμφανιστούν αλήθειες στο φως μέσα από δικαστική μάχη. Διότι μέχρι πρότινος πρώην και νυν διοικούντες είχαν αναλωθεί σε εκτόξευση κατηγοριών που έμεναν απλώς στα λόγια…

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement