14.12
09:43

Κατάληψη από μέλη της ORIGINAL

Πένυ Μακρή
Advertisement

Οι παράγοντες και υπάλληλοι της ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώθηκαν από τα  μέλη του μεγαλύτερου συνδέσμου οργανωμένων οπαδών της ομάδας ότι κατευθύνονται προς τα Σπάτα με σκοπό να καταλάβουν τα γραφεία

Κατάληψη στα γραφεία της Ένωσης στα Σπάτα αναμένεται να κάνουν μέλη της ORIGINAL, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έφτασαν στα αυτιά των ανθρώπων της ομάδας. Η αναβολή της ψήφισης του φορολογικού νομοσχεδίου, η αγωνιστική εικόνα της ΑΕΚ και κυρίως η στασιμότητα στις διοικητικές εξελίξεις φαίνεται πως εξάντλησαν την υπομονή των «κιτρινόμαυρων» οπαδών, που ύστερα από προειδοποιητικό τηλεφώνημα, κατευθύνονται προς τα γραφεία, ώστε να  κάνουν κατάληψη και με αυτό τον τρόπο να διαμαρτυρηθούν.

Στα Σπάτα επικράτησε σύγχυση, με τους ελάχιστους υπαλλήλους που βρίσκονταν στο χώρο να αποχωρούν, την ίδια στιγμή που για το συμβάν είχε ενημερωθεί η Αστυνομία. Πάντως, η μεσημεριανή (15:00) προπόνηση που έχει προγραμματίσει ο Έβαλντ Λίνεν θα διεξαχθεί κανονικά, καθώς όπως εξήγησαν τα μέλη της ORIGINAL το πρόβλημα δεν έγκειται σε παίκτες και προπονητή.

Προς το παρόν αναμένεται η άφιξη των οπαδών στα γραφεία…

Διαβάστε όλο το άρθρο
Advertisement