14.12
11:05

Η ανακοίνωση της ORIGINAL

Πένυ Μακρή
Advertisement

Τους λόγους για τους οποίους προχώρησαν στην κατάληψη των γραφείων των Σπάτων, εξηγεί η μεγαλύτερη οργάνωση οπαδών της ΑΕΚ


Με ανακοίνωση της η ORIGINAL στέλνει τελεσίγραφο στους, τους Νικολαϊδη, Νοτια, Παππά, Χατζηιωάννου, Γκούμα, Κανελλόπουλο, Θανοπουλο, Κούλη, Κιντη, Θανοπουλο, Αδαμίδη και Δημητρέλο, φέρνοντας τους προ των ευθυνών τους.

Η ανακοίνωση:

Οι μέρες της αφθονίας (ησυχίας) σας τελείωσαν

 

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ-ΙΔΕΑ ΑΕΚ πεθαίνει και μη θέλοντας να είμαστε συνεργοί με την απάθειά μας σ΄ αυτό το έγκλημα αλλά έχοντας και ηθική υποχρέωση απέναντι στους εαυτούς μας και σε όλους τους ανιδιοτελείς ΕΝΩΣΙΤΕΣ αποφασίσαμε να δώσουμε ένα τέλος στον βιασμό των ονείρων μας κάνοντας ΚΑΤΑΛΗΨΗ των γραφείων της ΠΑΕ στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων. Από εδώ και με μοναδικό κίνητρο την αγνή αγάπη μας προς αυτό που μαζί του μεγαλώσαμε, θέλουμε να βάλουμε ένα τέλος στην προσβολή, τον εξευτελισμό και τη διαπόμπευση της παιδικής μας αγάπης ως πόρνη του Ελληνικού ποδοσφαίρου . Παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας και δίνουμε τελεσίγραφο σ αυτούς που είναι οι κύριοι υπεύθυνοι για την κατάντια της ΑΕΚ. Φέρνουμε προ των ευθυνών τους όλους αυτούς που μας οδήγησαν στη σημερινή κατάντια και οι οποίοι έχουν όνομα και είναι οι :

Ντέμης Νικολαίδης
Νίκος Νοτιάς
Πέτρος Παππάς (SUPPORTERS -Κασνακίσης)
Πόλυς Χατζηιωάννου
Γκίκας Γκούμας
Τάκης Κανελλόπουλος
Νάσος Θανόπουλος
Νίκος Κούλης
Γιώργος Κιντής
Νίκος Θανόπουλος
Σταύρος Αδαμίδης
Ανδρέας Δημητρέλος
Ερασιτεχνική ΑΕΚ

Όλοι οι παραπάνω καλείστε να δώσετε εξηγήσεις διότι είστε υπόλογοι στην ιστορία και τον λαό της ΑΕΚ και αν σας έχει απομείνει έστω και ελάχιστη ΑΕΚΤΖΙΔΙΚΗ αξιοπρέπεια σας καλούμε να δώσετε και τη λύση στο δράμα που ζούμε ….εμείς θα είμαστε εδώ για όσο χρειαστεί και θα σας περιμένουμε ….

……..ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ………..

ORIGINAL 21»

Διαβάστε όλο το άρθρο
Advertisement