13.12
19:43

Λίνεν: «Αγωνιώ και ελπίζω να βρεθεί λύση»

Μαρία Τσίχλα
Advertisement

Στο γεγονός ότι ήθελε να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν έχει χρησιμοποιήσει μέχρι στιγμής στάθηκε ο Έβαλντ Λίνεν, ενώ δεν έκρυψε την αγωνία του για τα διοικητά προβλήματα της ομάδας. 

 

 

 «Οι παίκτες καταπονήθηκαν στην Κομοτηνή σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο, δεν τίθεται θέμα υποτίμησης του αντιπάλου. Θέλαμε να δώσουμε χρόνο σε νέα παιδιά τα οποία είχαν ανάγκη να πάρουν παιχνίδια», τόνισε αρχικά ο Γερμανός τεχνικός αναφορικά με τις αλλαγές που έκανε στο αρχικό σχήμα της Ένωσης και συνέχισε σχολιάζοντας την εμφάνιση των Τσούπρο και Τσουκαλά: «Δεν είναι μόνο αυτοί οι δύο, είναι πολλά νέα παιδιά.

Ο Τσούπρος μπήκε για πρώτη φορά σε επίσημο ματς, ο Μπουγαΐδης έπαιξε σε μια ξένη θέση για εκείνον, ο Τσουκαλάς έπαιξε και αυτός σε καινούργια θέση και στο πρώτο ημίχρονο είχε προβλήματα διότι οι αντίπαλοι έπεφταν πάνω του. Ο Γροντής είναι καλός πλέι- μέικερ και μπορεί κάποια στιγμή να μας βοηθήσει».

Καταλήγοντας ο Γερμανός τεχνικός αναφέρθηκε και στα διοικητικά προβλήματα της ΑΕΚ, καθώς ζήτησε αυτά να λυθούν άμεσα: «Ανησυχώ και αγωνιώ αλλά ελπίζω ότι θα δοθεί μια λύση με τα διοικητικά. Πρέπει να δοθεί γρήγορα γιατί το ρόστερ χρειάζεται ενίσχυση», ενώ για την παρουσία των Ενωσιτών στο «Ανθή Καραγιάννη» και την επίσκεψη του εκεί είπε: «Στον κόσμο πάω πάντα για να τους πω ευχαριστώ που έρχονται παντού και στηρίζουν την ομάδα. Δεν θέλω να πάρω κάτι από αυτό που κάνω αλλά να δώσω. Να δώσω την ευγνωμοσύνη μου».

Διαβάστε όλο το άρθρο
Advertisement