Ο γιος του Στέλιου Μανωλάς, Κωνσταντίνος Μανωλάς, έδωσε το παρών στο ΟΑΚΑ και τα… άκουσε από τους ΑΕΚτζίδες στο τέλος του αγώνα.
Ο νεαρός ποδοσφαιριστής μέχρι πέρσι αγωνιζόταν στη δεύτερη ομάδα της Ένωσης, ενώ σήμερα αγωνίστηκε με τη δεύτερη ομάδα του Λεβαδειακού κόντρα στην ΑΕΚ.
Μετά το τέλος της αναμέτρησης ωστόσο θέλησε να δει από κοντά το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ, για αυτό και έδωσε το «παρών» στο μπουθ όπου φιλοξενήθηκαν οι διοικούντες της ομάδας της Λιβαδειάς.
Βέβαια, στο τέλος του αγώνα όταν και έγινε αντιληπτός από τους Ενωσήτες τα άκουσε για τα καλά. «Να μην ξαναπατήσετε στο ΟΑΚΑ, να το πεις και στον Στέλιο», ήταν μια από τις πιο κόσμιες εκφράσεις που ακούστηκαν ενώ παράλληλα τα σχόλια για τον Ολυμπιακό και τον Κώστα Μανωλά έδιναν και έπαιρναν.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement