24.10
18:36

Αστεία «παιχνίδια» σε βάρος της Βούλας

Advertisement

Προσπάθησα από χτες να μην σχολιάσω τις εξελίξεις σχετικά με το θέμα «ρατσισμού» που βγήκε μέσω του post της Βούλας στο Twitter. Όμως μου είναι αδύνατον να πιστέψω ότι όλος αυτός ο χαμός γίνεται γι αυτό το ανούσιο μεν, ανέκδοτο δε, σχόλιο της.

Με αφορμή και την φιλική σχέση που έχω με την 23χρονη αθλήτρια θα ήθελα να πω κι εγώ την γνώμη μου μιας και την Βούλα την έχω ζήσει από κοντά και στην καθημερινότητα της αλλά και στις προπονήσεις.

 

Πρόκειται για ένα κορίτσι που από πιτσιρίκι ασχολείται με τον στίβο. «Είναι η ζωή μου», μου έλεγε και μου λέει σε κάθε μας συνάντηση και στο βλέμμα της βλέπεις μόνο αυτό, τον αθλητισμό. Και έχει δίκιο… Όταν ασχολείσαι εντατικά, καθημερινά με διπλές και τριπλές προπονήσεις στερούμενη πολλά από την προσωπική σου ζωή, για να ανέβεις επίπεδο μέσα από την προπόνηση και όχι από τα φάρμακα, ναι είναι η ζωή σου.  Όταν μάλιστα οι παροχές που σου δίνει το κράτος για να αθλείσαι και να προπονείσαι είναι ελάχιστες εώς μηδαμινές τότε αυτό είναι επιβράβευση για μια αθλήτρια με το Α κεφαλαίο.

Χτες έγινε σάλος με το post της Βούλας στο Twitter. Ένα σχόλιο που δεν είναι δικό της, κυκλοφορεί στα social media πάρα πολύ καιρό και σίγουρα δεν είναι άποψη της παρά μόνο ένα ανέκδοτο με ρατσιστικό βέβαια ύφος αλλά μόνο για χιούμορ. Η Βούλα (γιορτάζει σήμερα και της ευχόμαστε τα χρόνια μας πολλά) δεν έχει δημιουργήσει πότε κακόβουλα σχόλια όυτε για πολιτικές απόψεις, ούτε για ρατσισμό ούτε για τίποτα. Είναι τουλάχιστον χαζό να αποκλειστεί από μια διοργάνωση που παλεύει για να πάει από παιδί, γι αυτόν τον λόγο και μάλιστα χωρίς να της ζητηθεί να απολογηθεί.

Η δική μου γνώμη είναι να προχωρήσει το θέμα νομικά, να προσφύγει στο cas και να ζητήσει να απολογηθεί επίσημα. Το θέμα άλλωστε θα φτάσει ακόμα και στη βουλή και στα αυτιά του πρωθυπουργού. Δηλώσεις σήμερα έκανε ο Άδωνης Γεωργιάδης με το “Μηδενί δίκην δίκασες, αμφοίν μύθον ακούσης” να τα λέει όλα, καθώς και ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έστειλε επιστολή στον πρωθυπουργό σχετικά με τον αποκλεισμό.

Σίγουρα εντός της ημέρας αναμένονται εξελίξεις πάνω στο θέμα…

Καλογερόπουλος Παναγιώτης

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement