Μετά τη δήλωση αδυναμίας του Διαγόρα να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας, η ΑΕΚ τη 2η και 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος, θα αγωνιστεί κόντρα στον Κρόνο Αγ. Δημητρίου
Συχνό φαινόμενο έχει γίνει, ομάδες των μικρότερων κατηγοριών να δηλώνουν αδυναμία να συμμετάσχουν στα πρωταθλήματα και αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Διαγόρα να το κάνει. Οι Ροδίτες αντιμετώπιζαν οικονομικά προβλήματα τα οποία και δεν μπόρεσαν να λύσουν, με αποτέλεσμα να δηλώσουν αδυναμία συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Όπως προκύπτει, η ΑΕΚ τη 2η αγωνιστική θα αντιμετωπίσει τον Κρόνο Αγ. Δημητρίου, εντός έδρας, που θα καλύψει το κενό του Διαγόρα, ενώ το ανάλογο θα γίνει και στο εκτός έδρας παιχνίδι για τη 15η αγωνιστική.
Η ανακοίνωση της ΕΟΚ αναφέρει:
«Η ομάδα του ΓΣ Διαγόρα Ρόδου ανακοίνωσε την αποχώρηση του από το Πρωτάθλημα της Β Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών. Ως εκ τούτου θα υπάρξουν ανακατατάξεις τόσο στην Β όσο και στην Γ Εθνική Κατηγορία Ανδρών.
Ο ΓΣ Διαγόρας Ρόδου υποβιβάζεται δυο (2) κατηγορίες, στο τοπικό πρωτάθλημα της ΤΕ Δωδεκανήσου. Στη θέση του, στην Β Εθνική Κατηγορία Ανδρών (Όμιλος Νότου), θα συμμετάσχει, έχοντας προτεραιότητα, ο ΓΣ Κρόνος Αγ. Δημητρίου. Ενώ τη θέση του, στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία Ανδρών (1ος Όμιλος Νότου), θα πάρει, έχοντας προτεραιότητα, ο Εθνικός ΟΦΠΦ».
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement