29.1
22:00

Μείνε όρθια ΑΕΚάρα μου

Advertisement

«Η ΑΕΚ είναι ιδέα και εσείς δεν έχετε ιδέα από ΑΕΚ», ίσως αυτή να είναι η μεγαλύτερη κουβέντα που έχω ακούσει τον τελευταίο καιρό για την ΑΕΚ.

 

Δεν ξέρετε τι σημαίνει ΑΕΚ, δεν έχετε καταλάβει τι είναι το να είσαι ερωτευμένος με μια ομάδα, με τρία μαγικά γράμματα, με μια ιδέα και όχι με μια ομάδα. Όσο δεν μπορείτε να μπείτε στο μυαλό ενός αγνού και ρομαντικού οπαδού της ΑΕΚ, τόσο δεν θα μπορείτε να βρείτε και λύση για το χάος στο οποίο φτάσατε την ομάδα μας.

Η βαρέλι πλέον δεν έχει πάτο. Πόσο πιο χαμηλά; Πόσο ακόμα θα παίζεται με τα δικά μας όνειρα; Ο κόσμος μέχρι στιγμής ήταν άψογος, αλλά σιγά σιγά και αυτός τρελαίνεται και έχει και δίκιο. Ξυπνήστε όσο είναι νωρίς.  

Στους παίκτες πλέον δεν μπορείς να ρίξεις καμία ευθύνη. Τι να κάνουν; Πώς να παίξουν. Κάνουν υπομονή, το παλεύουν και προσπαθούν, αλλά πώς να αποδώσεις όταν δίπλα σου συμβαίνουν όλα αυτά. Μας έκανε πελάτες το ΠΑΟΚάκι… ποίος; Ο ΠΑΟΚ… που δεν έχει στον ήλιο μύρα… που και αυτός βρίσκεται στην ίδια κατάσταση με εμάς.

Και για να λέμε και του στραβού το δίκιο, όσο καλή και να μην ήταν η ομάδα για ακόμα μια φορά μερίδιο ευθύνης έχει και ο διαιτητής. Πλέον όλοι ασελγούν στο πτώμα του Δικέφαλου. Αλλά …βρίσκουν και τα κάνουν…!

Κανένας τους δεν θα έφευγε από τη Φιλαδέλφεια χθες… Κανένας τους δεν θα τολμούσε να παίξει με την ΑΕΚ, αν βρισκόταν μέσα στο Ναό μας… Εκεί που όλοι μας σεβόταν…!

Το ποτήρι ξεχείλισε και τα περιθώρια στένεψαν. Βρείτε λύση όποια και αν είναι αυτή. Μην παίζεται άλλο με τα όνειρα μας γιατί θα ξυπνήσουμε…

Ο κόσμος περιμένει τη σπίθα… όσο μικρή και αν είναι του αρκεί για να βάλει φωτιά. Το ίδιο και οι ποδοσφαιριστές. Περιμένουν ένα φως μέσα στο μαύρο σκηνικό της ΑΕΚ για να πάρουν τα πάνω τους και να επιστρέψουν στις νίκες.

Η ΑΕΚ μπορεί. Μπορεί από χαμηλά να παίξει κόντρα σε όλους και να τους νικήσει, άλλωστε το έχει αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν.

Δώστε μας την σπίθα να κάψουμε τα όνειρα όλων των υπολοίπων!

Κράτα γερά ΑΕΚάρα μου, ο Δικέφαλος Αετός θα ξανά πετάξει! 

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement