Στο… στόχαστρο βρέθηκε χθες (19/12) ο Σέρχιο Αραούχο μέσα από δημοσίευμα της AS, ο ίδιος διέψευσε και σήμερα δύο άλλα Μέσα από την Ισπανία δίνουν άλλη διάσταση στο θέμα.
Έτοιμος να επιστρέψει στην Λας Πάλμας και μάλιστα νωρίτερα από την ολοκλήρωση του δανεισμού του, εμφανίστηκε ο Σέρχιο Αραούχο, καθώς σύμφωνα με την “AS”, ο Αργεντινός θέλει να βρίσκεται μαζί με την οικογένεια του. Μάλιστα, στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι είναι διατεθειμένος να δεσμευτεί με υπογραφές για την εξωγηπεδική ζωή του.
Παρόλα αυτά, σήμερα έρχονται δύο ΜΜΕ από τα Κανάρια Νησιά για να δώσουν άλλη… οπτική στο θέμα. Σύμφωνα με την Cadena Ser Las Palmas και το Canarias Radio, η διοίκηση της Λας Πάλμας σκέφτεται να διακόψει τον δανεισμό του Αραούχο έτσι ώστε να ενισχύσει την γραμμή κρούσης της στον δεύτερο γύρο.
Η συγκεκριμένη σκέψη μπορεί να μην έχει γίνει… απόφαση, ωστόσο όπως αναφέρεται, οι Ισπανοί προσπαθούν να πείσουν τον παίκτη για το ενδεχόμενο επιστροφής του. Σε αυτό είναι σύμφωνος και ο νέος προπονητής της Λας Πάλμας, Πάκο Χέμεθ, ο οποίος θα αναλάβει και τυπική από την Πέμπτη (21/12).
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement