17.7
09:01

Εβδομάδα άδειας – εβδομάδα ονείρου!

Πένυ Μακρή
Advertisement

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης την περασμένη εβδομάδα είχε τονίσει πως σε αυτή που ξεκίνησεeur σήμερα η ΑΕΚ θα λάβει την οικοδομική άδεια. Μετράμε αντίστροφα…

Ο δρόμος για το όνειρο βρίσκεται στην τελική ευθεία. Η εβδομάδα που διανύουμε είναι και η τελευταία, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Δημήτρη Μελισσανίδη, στην οποία η Ένωση τρέχει για την οικοδομική άδεια.

Ο Τίγρης στη Γενική Συνέλευση της Ερασιτεχνικής είχε τονίσει ότι αυτήν την εβδομάδα, η ΑΕΚ θα πάρει την οικοδομική άδεια και από εκεί και πέρα θα είναι έτοιμη να ξεκινήσει τα έργα για την «Αγιά Σοφιά». Μάλιστα, οι Κιτρινόμαυροι, τις τελευταίες ημέρες βρέθηκαν στο ΥΠΕΝ, έτσι ώστε να… βοηθήσουν τους αρμόδιους στην τελική αξιολόγηση του φακέλου, αλλά και για να υποβάλλουν κάποια επιπλέον στοιχεία, εκτός των προβλεπόμενων, έτσι ώστε η ΑΕΚ να… καλύψει κάθε πιθανή τρύπα, που θα βρουν οι «νεκροθάφτες» για  να την καθυστερήσουν εκ νέου.

Ύστερα λοιπόν και από αυτές τις τελευταίες κινήσεις, στην Ένωση περιμένουν από μέρα σε μέρα την έκδοση της οικοδομικής άδειας, η οποία αναμένεται να βγει μέχρι την Παρασκευή. Αν όλα κυλήσουν ομαλά και δεν υπάρξει κανένα απρόοπτο, τότε η πρώτη φάση των εργασιών στο «μαγικό οικόπεδο» θα ξεκινήσει άμεσα, καθώς οι άνθρωποι του έργου είναι πανέτοιμοι εδώ και καιρό για να… βάλουν τις μπουλντόζες μέσα στον ιερό χώρο.

 

Advertisement