25.6
23:51

Μεγαλώνουμε, ομορφαίνουμε!

Advertisement

Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει λέει η παροιμία και το ΑΕΚ1924 αποτελεί εδώ και σχεδόν 5 χρόνια (4μιση για την ακρίβεια) το δικό μου δεύτερο «σπίτι». Πλέον ανακαινισμένο! Πιο όμορφο! Πιο έξυπνο! Διαφορετικό! Η Πένυ Μακρή σας καλωσορίζει στο ανανεωμένο «σπίτι» του ΑΕΚ1924, αυτό που τα τελευταία χρόνια μπαίνει και στο δικό σας από όλα τα μέρη της γης!

21 Δεκέμβρη 2012! «Βγαίνουμε» ήταν η λέξη το ΑΕΚ1924 πήρε τη μορφή που βλέπατε στους υπολογιστές σας μέχρι πριν λίγες ώρες. Η προετοιμασία αρκετών μηνών από τον Πάνο και στη συνέχεια από εμάς, με τον Αρναούτογλου σε καθημερινή βάση να είναι το «μάτι» του σάιτ, στην…προεργασία που κάναμε, κατέληξε σε ένα πολύ όμορφο «σπίτι» που γρήγορα έγινε συνήθεια για εσάς!

Πέρασαν σχεδόν 4μιση χρόνια, με καλές και κακές στιγμές. Με τη Μαρία σε μόνιμο άγχος, τον «Αρναού» σε έξαλλη κατάσταση (στις αρχές), τον Κατσαϊτη και την εκνευριστική ηρεμία του και τον Πάνο να μετατρέπεται σε ρόλο «πυροσβέστη» όταν το απαιτούσε η κατάσταση. Με άγχος λοιπόν, με νεύρα, με αγωνίες, με λάθη και αστοχίες, με επιτυχίες πολλές, με υπερβολές, με σκληρές κριτικές, με ταξίδια, με υποβιβασμούς, με ανόδους, με Κύπελλο, με τσακωμούς, με χαρές και λύπες και όλα αυτά με αγάπη για αυτό που κάνουμε. Με αγάπη ΚΥΡΙΩΣ για αυτά τα τρία γράμματα που είναι χαραγμένα στις ζωές και στις καρδιές όλων μας. Για την ΑΕΚ ΜΑΣ!

Μαζί της τα ζήσαμε όλα και θα συνεχίσουμε να τα ζούμε. Ξενύχτια με στεναχώρια για τις «μαύρες» μέρες, μεθυσμένες νύχτες για τις επιτυχίες του Ερασιτέχνη, με ένα λάπτοπ στο χέρι στα Φιλαδέλφεια, όταν έγινε η νύχτα μέρα για το Κύπελλο, 4 και 5 ώρες στο ΟΑΚΑ πριν τα μεγάλα ματς, βροχές, κρύα, ζέστες. Όλα για εκείνη!

Στη πορεία πολλοί πέρασαν από το ΑΕΚ1924. ΟΛΟΙ κάτι πρόσφεραν, ΟΛΟΙ παραμένουν στην «οικογένεια» ασχέτως αν επέλεξαν να συνεχίσουν σε άλλο δρόμο. Γιατί ΟΛΟΙ κάτι έδωσαν για να μπορέσουμε αυτή τη στιγμή να τα… λέμε από εδώ. Για να μείνουμε όρθιοι στα δύσκολα, για να καταφέρουμε να αντέξουμε! Αλλά και με νέο κόσμο! Με τον Κώστα που τραβάει τον αλίμονο τους τελευταίους μήνες, με τον Παναγιώτη που θα μπει στα βαθιά…

Όλα αυτά όμως ΜΟΝΟΙ μας, χωρίς την εύνοια κανενός. Χωρίς συμπάθειες, ή ωφέλειες ή συμφέρον. Με μόναδικό οδηγό μας την αγάπη μας για την ΑΕΚ. Γιατί έτσι μάθαμε από παιδιά…

Εδώ λοιπόν που φτάσαμε χρειαζόμασταν μια αλλαγή! Η ΑΕΚ θα βρεθεί στα αστέρια και εμείς θα την ακολουθήσουμε. Γι’ αυτό έπρεπε να φορέσουμε τα καλά μας! Μαζί μας και εσείς! Κάτι θα σας αρέσει, κάτι ίσως και όχι. Εδώ είμαστε για να μας τα πείτε. Και τα λάθη μας και τα καλά μας. Όπως κάναμε πάντα! Καλώς ήρθατε λοιπόν στο ανακαινισμένο «σπίτι» μας!

AEK1924 family!

Advertisement